IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поп музиката ражда вечни модели за красота

7 ноември 2013 07 30

Точно 23 години изминаха откакто музикален клип с пет фотомодела заложи еталона за женска красота

Снимка: theglamourwhore.blogspot.com

Снимка: theglamourwhore.blogspot.com

Тенденциите в грима и модата често се раждат в поп музиката и заживяват свой собствен живот. Скоро се навършиха 23 години откакто се появи клипът към песента на Джордж Майкъл „Freedom!“. Това беше истинска декларация за модерната естетика на младостта и модното – кожено яке, което лумва в пламъци, джубокс, който се взривява, модели, които са полуголи и един страхотен мъжки задник, почесван от притежателя си. Запомнящи кадри, които белязаха епохата на супермоделите. А те са точно пет – Линда, Кристи, Синди, Татяна и Наоми.

Режисьорът Дейвид Финчър избира един от впечатляващите акценти във видеото да е естествената красота на моделите и точно това е причината да има толкова много близки планове на телата им, но и на лицата им. А акцентът е върху свежите им съблазнителни устни. Пулсиращите от сексапил близки кадри запълват екрана със сочни устни и опушени очи. И това се превръща в есенция на женската красота вече две десетилетия.

Ето такава носталгия по 90-те ни напомни, че не трябва да забравяме, че във всяка дамска чанта трябва да има поне по един качествен гланц в женствен цвят. Свежа кожа, сексапилни устни, премрежен поглед – този образ е вечната класика за женска красота.

Гланц за устни Ultra Diamond Lipgloss (Golden Rose, 6.90 лв.), гланц за устни Gloss In Love (Lancome, 32.50 лв.), гланц за устни Colorama (Maybelline, 3.99 лв.), гланц за устни Pink Ice ColorBurst Lipgloss (Revlon, 14.50 лв.), гланц за устни Shine Caresse (Loreal Paris, 17.90 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари