IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии си пасват идеално за връзка?

22 април 2020 18 00

Вижте Топ 5 на идеалните двойки

Снимка: Istock

Любовта е химия, която няма ясни съставки. Всяка двойка се откроява със своите положителни и отрицателни черти, но според астролозите и зодията оказва влияние.

Вижте кои са топ 5 на двойките зодии, които си подхождат за връзка.

Лъв и Стрелец

Всеки от тях има свои собствени интереси, но те са истински приятели и уважават взаимните си хобита. Винаги са готови да си помогнат един на друг, включително и да растат в кариерата. Разбира се, тези две силни личности спорят, но това не е толкова често. Техният интимен живот може да бъде основа за грандиозен еротичен филм.

Рак и Скорпион

Това е много емоционален съюз. Понякога изглежда, че те се измъчват един друг, но това е заблуда. Скорпионът се грижи за крехката и уязвима природа на Рака, а той от своя страна уважава силната страст на Скорпиона. Те се обединяват на най-дълбоки нива, което позволява да създадат силна и щастлива връзка.

Близнаци и Водолей

Тези два въздушни знака са в списъка на идеалните двойки. Близнаци и Водолей намират общите си интереси в най-нестандартните аспекти на живота. Те се интересуват от съвместно откриване на нещо ново. Не се страхуват да експериментират и силно се подкрепят взаимно във всички начинания. За някои този живот ще изглежда хаос, но за Близнаци и Водолей това е ураган от емоции, чувства и щастие.

Овен и Стрелец

Това е двойка пълна с енергия, чийто ентусиазъм и сила се усещат от всички хора наоколо. Овен и Стрелец винаги са на една вълна, разбират се с една дума. Мнозина могат да определят този съюз като твърде силен, ярък, почти луд, но за Овена и Стрелеца това е сладка лудост!

Телец и Козирог

Основата на тази връзка е силната страст и емоционалност. Те не са прекалено романтични, но са напълно отдадени и възхитени от партньора си, вярват му и си споделят всичко. Не е пресилено да се каже, че именно това е двойката, която прекарва най-много време в леглото.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари