IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меркурий в Рак – какво да очаквате?

29 май 2020 17 50

От 28 май до 5 юни

IStockphoto

След като ретроградните планети разбъркаха достатъчно ежедневието ни, дойде ред на Меркурий да излезе от Близнаци и да попадне в знака Рак. Това се случи на 18 май и носи със себе си положителни промени за водните знаци, както и някои трудности за кардиналните.

Планетата, която е ретроградна от 18 юни до 12 юли, ще остане в сянката на Рака до 5 август. Под нейното въздействие през следващите няколко седмици много хора ще станат по-чувствителни от обикновено, дори и тези, които крият емоциите си зад дебелата черупка. Те ще слушат повече, отколкото ще говорят, а когато се налага да си отворят устата, ще има за какво. Семейството ще излезе на преден план.

Навлизането на Меркурий в Рак ще накара много хора да приемат нещата твърде лично и да се обиждат от най-малкото нещо. Ще се редуват забавни мигове и не чак дотам хубави моменти. Не са изключени конфронтации, затова преди да избухнете, пребройте до 10 и се успокойте. Така ще си спестите доста неприятности.

Какво да очаквате от Меркурий в Рак според зодията?

жена

IStock

Овен

Изпитвате доста силни емоции по време на периода. Транзитът на планетата ви кара да мислите доста за миналото и да си вземете поука. Останете си вкъщи, отдайте се на спомените, но не тъжете, бъдещето е пред вас и то си заслужава много повече!

Телец

Меркурий в Рак ще ви помогне да покажете на другите какво чувствате. Съвместими с вибрациите на знака, вие ще станете по-близки от всякога с любимите хора. Ще създадете и нови приятелства, ако си търсите половинка или хора, с които да споделяте вашето хоби.

Близнаци

Вие непрекъснато сте в движение и не можете да стоите дълго на едно място. Но Меркурий ще ви накара да забавите темпото. Добре е да завършите започнатото и да не разхищавате парите си. Ако за пореден път те не ви стигат, помислете какво да промените. Оставането у дома ще ви помогне.

жена, гора,

IStock

Рак

Планетата на комуникациите попада във вашия знак. Това означава, че най-сетне ще бъдете разбрани и ще имате успех в отношенията. Възползвайте се от следващите няколко дни, за да подобрите връзката си, защото след това идва ретроградът.

Лъв

Попадането на Меркурий във водния знак ще ви попречи на плановете. Вие не се влияете от чуждото мнение и действате соло, но сега трябва да се вслушате в другите. Опитайте се да признаете лошите си навици и се отървете от тях преди навлизането на планетата в ретроградната ѝ фаза през юни.

жена, фотосесия

IStock

Дева

Очакват ви няколко положителни седмици, защото енергията на Рака работи във ваша полза. Ще се чувствате по-екстровертни и ще имате нужда да споделяте повече с вашите близки и приятели. Имате шанс за започването на нова връзка, но не очаквайте тя да е от най-сериозните, затова внимавайте с флиртовете!

Везни

Вашето внимание ще е насочено към кариерното ви развитие. Ще бъдете доста натоварени през периода и всички ще чакат само да се издъните. Това изпитание е от особено значение за бъдещето ви. Ако се концентрирате и не се предадете пред стреса, усилията ви ще бъдат добре възнаградени.

Скорпион

Ще се чувствате по-уверени в себе си и оптимистично настроени за живота. Хората ще оценят вашите съвети, но внимавайте да не станат прекалено проповеднически и да не ги „задушите“ с вниманието си. Забавлявайте се и продължавайте да бъдете над нещата.

жена, фотосесия,

IStock

Стрелец

Вие обичате да пътувате и постоянно предизвиквате себе си, но в момента е време да се кротнете. Не бива да бързате с нови начинания и инвестиции. Оставете работата на заден план и помислете за семейството си. Ако нямате връзка, бъдете по-нежни и си изяснете чувствата.

Козирог

Вие сте известни със своята независимост, но Меркурий ви кара все повече да търсите чуждата помощ. В един момент ще осъзнаете, че не всичко се върти около вас и всеки има право на личен живот. Помислете за вашия като най-сетне опитате нещо ново – регистрирайте се в сайт за запознанства или се запишете на някакъв курс.

пролет, жена

IStock

Водолей

В момента пред вас стои безкраен списък от задачи, които трябва да изпълните в срок. Работите упорито и въпреки това се притеснявате, че няма да се справите с цялото напрежение. Меркурий ще ви даде силата и енергията, за да се измъкнете възможно най-благополучно от кашата, в която сте попаднали.

Риби

Периодът ще бъде доста добър за вас, Риби! Като воден знак вие няма да имате проблем с енергията на Рака. Ще имате хармонични отношения и всичко, с което се захванете, ще ви върви. Време е да се отдадете на романтика и да проявите по-голяма креативност – на работното място и в личния живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари