IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юни

29 юни 2020 09 00

Ето какво да очаквате за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не бездействайте. С каквото и да се захванете, ще ви се получи. Най-важното е да не надценявате силите си. Човек, който не ви е много близък ще потърси мнението ви или съвет. Не отказвайте. На вас няма да ви струва нищо, а човекът ще ви е благодарен завинаги.

Телец

Ще разполагате с подходящи условия за реализиране на стар замисъл, но ще изисква повече усилия, отколкото предполагате. Резултатът обаче ще оправдае очакванията ви и ще ви зарадва. Използвайте факта, че сте в добро настроение, за да изгладите личните недоразумения в спокоен разговор.

Близнаци

За сложните занимания ще ви е нужно търпение, а за по-лесните – въображение. И доколкото на вас търпението не ви е силната страна, то преценете внимателно как да подредите днешните си задачи.

Рак

Събитията ще са динамични и на моменти може да ви е трудно да се ориентирате в случващото се. Разпределете стриктно времето, с което разполагате и имайте предвид, че всичко направено днес, хубаво или лошо, ще се върне към вас като бумеранг.

Лъв

Ще се наложи, а и ще съумеете, да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще се справите, ако отделите „зърното от плявата“ и за пореден път ще удивите околните с професионализма си. Отделете време и за близките си, независимо от степента на обществена заетост.

Дева

Контактите ще са интензивни. Не е желателно да оставате дълго време в затворени помещения. Доверете се на интуицията си при общуване с хора, които познавате отскоро. Ще имате възможност да приложите новоусвоени знания и умения.

Везни

Част от днешната ви работа може да бъде подложена на критика или поне да не получи одобрение. Опитайте се да изчистите негативите, вместо да се сърдите. Не подминавайте с мълчание недоразуменията от личен характер. Колкото по-бързо ги обсъдите, толкова по-лесно ще ги преодолеете.

Скорпион

Мисълта ви е остра и бърза. Ще успеете да направите онова, което към момента ви се е „изплъзвало“. В състояние сте да се възползвате даже от обстоятелства, които на пръв поглед изглеждат неблагоприятни.

Стрелец

Активност, целеустременост и вяра в собствените сили са качествата, които ще ви изкачат на „гребена на вълната“ днес. Ще получите високи резултати от дейностите, които ви доставят удоволствие и които предполагат нестандартен подход за изпълнение. И двата фактора са по силите ви.

Козирог

За част от набелязаните задачи няма да получите очакваните резултати. Не се самообвинявайте и не се отказвайте. Просто анализирайте затрудненията, на които сте се натъкнали и систематизирайте следващите си действия. Същественото в случая е да сте избистрили целите си.

Водолей

Непредвидени, но важни събития ще ви принудят да се отклоните от първоначалните планове. Ще ви е нужна гъвкавост и комбинативност, за да сте максимално ефективни. Изразходвайте силите си равномерно, ако искате да избегнете пристъпите на преумора следобед. Вечерта е възможно да се насладите на романтични преживявания.

Риби

Подредете и формулирайте ясно днешната си програма. Уточнете подробностите, преди да се заемете с каквото и да било. Ще довършите започнатото, ако имате ясен план за действие. Въздържайте се от емоционални изблици спрямо външни дразнители, които не заслужават вниманието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари