IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конфронтации, заблуди... Какво очаква зодиите през септември?

27 август 2019 17 00

Вижте вашата астрологична прогноза за следващия месец

Снимка: Istock

Марс и Слънцето ще са в противовес на Нептун и Юпитер през септември, тази композиция предвещава сериозни събития в живота на всеки.

Противоречията ще се засилят, конкуренцията ще се засили, измамата ще се превърне в по-ценна валута от истината, грешките ще бъдат представени като победа, а завесата на самозаблудата няма да позволи на повечето хора да видят реалната ситуация. Няма да липсват и конфронтации.

Всички знаци трябва да бъдат внимателни, да контролират желанията си и, ако е възможно, да не започват сериозни промени - първите две декади на месеца ще бъдат особено неблагоприятни за всякакви начинания. Спокойно сърце, бистра глава и щипка скептицизъм са най-добрата тактика на този септември.

Овен

Този септември рискувате да се сблъскате с интриги, скандали и агресия от тези, които зависят от вас или са ви подчинени. Спокойствието и строгостта, обикновено помагащи в такава ситуация, само ще провокират развитието на конфликта.

Месецът е лошо време за започване на нова романтична връзка, но пък е най-добрият период за късане на стари - гневът, който ще бъде ваш спътник през значителна част от септември, ще ви спести сантименталните съжаления.

Рискът от проблеми със сърдечно-съдовата система е леко повишен, така че не забравяйте да почивате, да правите лежерни разходки. Важни ще бъдат добрия сън и храна.

Телец

Самодисциплината ще ви помогне да решавате всеки един проблем. Творческите хора ще са във възход - въображението ще работи на "шеста скорост", оригиналните идеи ще идват една след друга. Опитайте се да избягвате да пътувате през втората половина на месеца, емоциите със сигурност няма да са много приятни.

Близнаци

През първите десет дни на септември Близнаците могат да станат жертва на измама. Но трябва да се страхувате не само от гениални мошеници, но и от собственото си желание за самозаблуда.

Важните решения вземете през втората половина на месеца. Бъдете особено внимателни с нови приятели и се въздържайте от участие в на пръв поглед печеливши и надеждни проекти.

Ако е възможно, откажете медицинските процедури поне до края на втората декада на септември и не бъдете мързеливи да проверите двукратно всички диагнози, поставени от различни лекари.

Рак

Представителите на този знак през септември има вероятност да се сблъскат с измамата и ненадеждността на партньорите във всяка област. Опитайте се да не се доверявате на други хора за важни неща, които можете да направите сами. От друга страна претегляйте внимателно всичко, защото може неправилно да оцените дадена ситуация.

Пътуванията - колкото повече и по-дълго, толкова по-добре. Това е идеалното решение за септември.

Можете също така да проведете важни за вас преговори по време на почивката си - в движение ще бъдете по-малко податливи на измама. Но предстоящият септември е много добър за всяко обучение. В тази област доверието и желанието да се изслуша мнението на другите просто улесняват задачата както на учители, така и на ученици.

Лъв

През следващия месец Лъвовете трябва да пазят собствените си финансови интереси, защото има риск някой да се опита да ви саботира. Ако подписвате документи - четете внимателни и поне два пъти.

Септември ще бъде неуспешен, ако решите да сключите брак, да започнете работа или да подпишете договор в някаква творческа насока. Но след средата на месеца Лъвовете могат да получат бонуси в социалния живот, така че не отказвайте покани за партита и презентации - дори и най-безперспективните.

Дева

Мениджърите и лидерите от зодия Дева ги очаква успешен септември, тъй като всичко ще бъде повече или по-малко според техните планове. Но тези, които са в зависима позиция, ще имат тежки периоди, съпътствани със съжаление и неувереност в собствените си сили. Затова е идеално да планирате идеи, които сами ще управлявате.

Това е чудесно време за нови, необвързващи романтични познанства, особено ако сте в състояние да не превърнете случайна среща в нещо голямо и ненужно.

Везни

Правилото „продължавай, по-нататък ще бъде по-спокойно“ работи перфектно за Везните през септември - желанието да избягаш от всякакви решения и да се забавиш по въпроси, изискващи бързина, може да ви донесе късмет. През първите 10 дни на месеца можете да очаквате нови финансови потоци - не големи, но приятни за вашия бюджет.

Самотните Везни могат неочаквано да влязат отново в коловоза на остаряла връзка, докато Везните, които са семейни, може да изпитат рутина. Но е по-добре да изчакате и да не съсипете старото в търсене на нещо ново. Самозаблудата, която е характерна за всички знаци този септември, може да ви докара известни неуспехи на професионалния фронт. И да развали настроението ви. Но всичко ще отшуми с началото на третата декада.

Скорпион

Леката параноя, която ще преследва много Скорпиони през септември, вероятно ще бъде от полза. Следвайте тази параноя. Ако искате да проверите за стотен път дали сте забравили да изключите ютията или за десети път се обадете на колега с напомняне за утрешния срок - направете го.

Като се има предвид, че през първия месец на есента Скорпионите имат повишен риск от нелепи грешки, по-добре е да го играете на сигурно. Не предприемайте действия, от които зависи по-далечното ви бъдеще. Тези, които планират да "работят" за деца - по-добре оставете за октомври.

Стрелец

През септември Стрелците рискуват да са главни герои в конфликти на работното място, които могат да имат неприятни последици. Като цяло способността да мислите трезво и да действате спокойно ще бъдат вашите най-добри оръжия. Манипулирането на хора ще ви бъде лесно, но все пак помислете дали ще има добър ефект за вас.

Хората, които са творчески настроени, ще берат плодовете на своя труд и идеи. Не е изключено да имате и добри финансови приходи. И най-хубавото - те ще бъдат неочаквани.

Козирог

В преследване на малки цели, Козирозите рискуват да пропуснат голяма. Сега не е точно моментът, в който да се концентрирате върху дреболии и второстепенни въпроси.

За съжаление ще ви бъде трудно да разграничите малките и големите възможности - стратегическото и тактическото ви планиране, както и оценката ви за перспективите ще бъдат пълни с грешки, така че опитайте се да изслушате мнението на професионалисти, на които имате доверие.

Опитайте се да не разкривате на никого своите тайни, бъдете по-скрити и внимателни, тъй като има много висок риск да станете жертва на изнудване или хитра интрига.

Водолей

Дръжте устата си затворена, портфейла в джоба и парите в сейфа. Именно Водолеят през идния септември е най-застрашен да стане жертва на финансови мошеници. Не инвестирайте пари никъде, не вземайте заеми, не разпределяйте дългове, когато е възможно, въздържайте се от големи покупки поне до третата декада на месеца.

През септември обаче на преден план излиза привлекателността и интелигентността на Водолея, които са предпоставки за флиртове. Хората около вас също ще ви се струват привлекателни и няма да са нужни никакви усилия за започване на романс. Обвързаните пък ги очакват щастливи моменти с половинката им. Месецът е благоприятен за пътуване, по възможност някъде на юг.

Риби

През септември повечето Риби ще имат страст към подобряването на живота на своите приятели и познати. Лесно и често доста успешно, ще се справяте с проблемите на други хора, но това е предпоставка да забравите за важните моменти при вас. Така че трябва да търсите баланс. Въпреки това, много от онези, на които сте помогнали, няма да забравят за оказаната помощ и ще ви благодарят. А в съвременния свят благодарността почти винаги се изразява с пари.

Рибите ще имат голямо желание да учат, да придобият нови умения, да посещават курсове и да пътуват - но ще бъде трудно да реализирате всички планове. А и самодисциплината не е сред най-силните качества на тази зодия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари