IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 септември

25 септември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите доста полезна нова информация при това случайно. Прегледайте я старателно. Ще ви позволи да направите първите стъпки за подготовка на новите си проекти.

Телец

Не бързайте да обсъждате идеите си в публичното пространство. Опитайте се да „хванете тенденцията“ на колективното настроение. Ще ви подскаже кога е най-подходящият момент за лична изява.

Близнаци

Анализирайте задълбочено отношенията си на всички нива: роднински, съседски, колегиални, любовни. Ако някъде прецените, че има нужда от корекции, то сега е моментът да ги направите. При това колкото по-деликатно, толкова по-добре.

Рак

Ще се наложи да изпълните или довършите някакво свое обещание. А може и да ви потърсят сметка за предишна дейност, която е била подложена на проверка. И в двата случая помислете доколко претенциите са основателни и не се заемайте, ако няма причини да го направите.

Лъв

Някой от близките ви, а може би и любимият човек, днес може да е изненадващо и ненужно претенциозен. Преценете дали трябва да удовлетворите предявените желания или става дума за обикновен каприз и се постарайте да въдворите ред без излишни разправии.

Дева

Не пренебрегвайте мнението на хората от най-близкото ви обкръжение. Може да ви се струва, че не са прави, но във ваша полза е да се опитате да прецените фактите от различни гледни точки. В състояние сте да направите компромис, който няма да нарани самочувствието ви.

Везни

Постъпка на стар приятел ще ви накара да се замислите дали отношенията ви са достатъчно искрени и дали си заслужава да поддържате връзката. Ако от доста време усещате, че преценките ви за едно и също нещо са диаметрално противоположни значи, че пътищата ви вече са се разминали.

Скорпион

Непредвидени сложности ще се появят при решаването на финансов въпрос. Приятел, на когото разчитате може да ви подведе или пък да се окаже, че не отговаряте на условия за получаване на кредит. И в двата случая е желателно да отложите оформянето на документите поне за няколко дни.

Стрелец

Ако очаквате допълнителни парични постъпления днес най-вероятно няма да ги получите. Създайте си резервен вариант още в началото на деня. И се въздържайте от ненужни разходи. Малко финансова дисциплина в този ден няма да ви е излишна.

Козирог

Доста сложен ден по отношение на нови сделки, уговорки и подписване на документи. Преглеждайте ги внимателно и четете подвеждащите условия. Не е изключено партньорите ви да са направили промени, които не одобрявате.

Водолей

За част от набелязаните задачи ще „ударите на камък“. Няма да разберете точно какви са причините за несполуките ви и е по-добре просто да изчакате. Съвсем скоро ситуацията ще се промени без личното ви участие.

Риби

Въздържайте се от дългосрочни инвестиции. И от покупка на предмети за дългогодишна употреба, особено що се касае за техника и превозни средства. Не е подходящо точно днес да си насрочвате срещи с нови делови партньори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари