IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 октомври

9 октомври 2019 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На интересни и забавни случки ще присъствате днес. Някои ще ви накарат да се замислите, други ще ви накарат да се усмихнете, но като цяло ще си дадете сметка за размера на глупостта човешка и за различията между вашите виждания и тези на част от приятелите ви.

Телец

Настроението ви днес никак няма да е „работно“. Ще ви е много по-приятно да осъществявате социални контакти и да водите светски разговори, отколкото да се концентрирате върху едни и същи до болка познати задължения. Постарайте се да не излизате от рамките на обичайното и никой да не забележи, че покрай работата си позволявате и някои забавления.

Близнаци

Човек от обичайното ви обкръжение, с когото общувате по-скоро формално ще се опита да се сближи с вас и да сподели тайните си. Помислете добре дали наистина искате да чуете изповедта от любопитство или само ще се натоварите с чужди грижи и реагирайте искрено.

Рак

Събитията днес ще се развиват някак обратно-пропорционално на настроението ви. Когато се опитвате да уредите проблемите мирно и спокойно ще се натъквате на враждебност и когато сте решили, че единственият подходящ начин е да атакувате, ще ви посрещат с обезоръжаваща усмивка. Всичко ще е наред, ако реагирате гъвкаво.

Лъв

Не се натоварвайте с непосилни задачи. Днес не си струва да се опитвате да доказвате възможностите си пред когото и да било. Ще бъде нещо като „удар в празното пространство“. Усилията ви няма да получат очакваната оценка, така че карайте го по-спокойно.

Дева

Дребни неуспехи в началото на деня ще ви развалят настроението и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Ще си направите услуга, ако намалите контактите. Работете самостоятелно доколкото е възможно, за да не навредите на отношенията си с околните.

Везни

Ще привличате вниманието днес, независимо че това няма да е основната ви цел. Имайте си едно наум, че сте наблюдавани. Преценявайте действията и изказванията си и реагирайте по начин, който няма да ви създаде неприятели. Не е желателно да се конфронтирате дори с личности, които принципно не са ви симпатични.

Скорпион

Няма да има спешни задачи, които да ви принуждават да бързате. В днешния ден можете да работите с умерено темпо. Ще разполагате с достатъчно време, през което е желателно да проверите още веднъж резултатите от предишни дейности и евентуално да ги актуализирате.

Стрелец

Не натрапвайте присъствието си и не проявявайте нездраво любопитство спрямо личните проблеми на колегите. Някой от тях е прекалено чувствителен и в състояние да ви спретне сочен скандал за дреболия. Безпредметно е да си създавате подобни емоции.

Козирог

Прегледайте баланса на приходите и разходите си. Направете го „за всеки случай“. Не се очертават сериозни финансови проблеми, но е желателно да знаете с какво разполагате и за какво сте изразходвали средствата си. Ще установите, че част от разходите са били съвсем неоснователни.

Водолей

Работоспособността ви е много по-висока от обикновено. В състояние сте да се справите с всяка текуща задача много по-бързо и ефективно. Позволявайте си кратки почивки през равни интервали от време, за да запазите нивото на концентрация и да не се почувствате съвсем отпаднали в края на деня.

Риби

Не обсъждайте бъдещите проекти и намеренията си. Занимайте се с подготовката на реализацията им. Едва когато сте си изработили ясна схема на работа и сте изяснили източника на ресурсите си е подходящо да ги дискутирате. Със сигурност ще получите одобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари