IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 октомври

15 октомври 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предупреждението ви за днешния ден е единствено: не прекалявайте с разходите. Особено с тези за разни удоволствия, които ще ви се прииска да си позволите. А ако на всичкото отгоре сте и с наднормено тегло, не прекалявайте с калоричните храни. Изобщо, днес мислете повече за работа и по-малко за партита.

Телец

Няма задача, с която не бихте могли да се справите днес. Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал е във възход. Единственото, което би могло да ви демотивира е мрънкането на колегите или омаловажаването на усилията ви. За да не се случи, работете самостоятелно.

Близнаци

Ще ви е трудно да си създадете оптимална организация на работа самостоятелно и би било голямо постижение, ако поне се преборите с хаоса в мислите си. Не смесвайте желанията с възможностите си, ако искате да предотвратите необратими материални загуби.

Рак

Ще се наложи да взимате нестандартни решения при това достатъчно бързо. Разчитайте на въображението и интуицията си. Днес сте в състояние да се справите с неизвестности от всякакъв характер.

Лъв

На моменти ще се натъквате на абсолютно глупави и нелогични затруднения, които ще блокират желанието ви за работа. Преди да „махнете с ръка“ и се откажете от каквато и да било активна дейност погледнете сроковете, които се налага да спазвате. Занимайте се с най-спешното, за да не навредите на авторитета си.

Дева

От време на време ще изникват допълнителни, непредвидени задачи. В състояние сте да действате достатъчно бързо, за да се справите, но не очаквайте от околните да се синхронизират с вашето темпо. Ако разчитате на това ще преживеете дълбоко разочарование.

Везни

Крайните ви резултати днес ще зависят от сутрешното настроение. Ако започнете деня с усмивка всичко ще ви се получава „като по учебник“. Ако някой ви ядоса още от сутринта ще влезете в схемата „стой далеч от мен, че хапя“. И все пак ситуацията е поправима. Достатъчно е да решите, че не си заслужава да си късате нервите за дреболии.

Скорпион

Тонусът ви днес може да е леко занижен. Ако усетите, че умората ви връхлита твърде бързо и сте сънливи не се пришпорвайте излишно. Разпределете времето на равномерни интервали работа и почивка. Обменяйте по-често въздуха в помещението, прилагайте дихателни упражнения на отворен прозорец, за да подобрите кръвообращението.

Стрелец

Придържайте се към обичайните си занимания. Преценявайте докъде ще ви стигнат силите и не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Придържайте се към „златната среда“, за да си свършите работата без да навредите на здравето.

Козирог

Добра новина ще ви стимулира да организирате импровизирано парти с приятели. Поканете най-близките, те ще оценят усилията ви. Ще се почувствате доволни. Настроението ще е приповдигнато, независимо че денят не е празничен.

Водолей

Ще се наложи да се заемете с чужди ангажименти, които не са ви съвсем ясни. Не обещавайте нищо и се постарайте да получите подробни инструкции. Потърсете колкото е възможно повече допълнителна информация, ще ви е от полза.

Риби

Преценявайте нивото си на активност спрямо партньорите. На моменти инициативите ви може да изглеждат неуместни. А и не е нужно да привличате вниманието, по-скоро наблюдавайте обстановката и се възползвайте от чуждите пропуски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари