IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 октомври

16 октомври 2019 08 56

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приключенският ви дух отново ще се събуди. С каквото и да решите да се забавлявате, не го правете сами. Компания от двама-трима верни приятели не само ще ви зарадва, но и ще е полезна, за да ви „сложи спирачки“, когато е необходимо.

Телец

Прекалено сте общителни и желанието да споделите и обсъдите вълненията си пред широка аудитория може да приспи предпазливостта ви. Не си създавайте излишни проблеми, обсъждайки лични въпроси пред неподходящи слушатели.

Близнаци

В състояние сте да приемете позитивно дори не чак дотам радващи събития. Освен това околните ще ви заредят с доброто си настроение. Днес ще се чувствате най-добре в ролята на слушатели и наблюдатели. Ще научите полезни неща, които съвсем скоро ще ви влязат в употреба.

Рак

Интересите ви днес ще са доста разнообразни. Всяко ново и непознато нещо ще ви привлича. В състояние сте също така да усвоите повече информация от обикновено. Само внимавайте да не прекрачите границата и любознателността да се превърне в любопитство, което да предизвика враждебност.

Лъв

Текущата работа ще изисква повече концентрация и ангажираност, но от друга страна личните ви желания ще изпращат мислите ви в съвсем друга посока. Ще е малко сложно да разпределите силите си равномерно, намалявайте натоварванията с напредването на времето. Импровизирано парти с приятели ще разнообрази вечерта ви.

Дева

Постарайте се да разграничите действително важните разговори от обикновените раздумки. Икономисвайте си времето, защото ще сте по-заети от обикновено. Дистанцирайте се своевременно от събеседници, които се опитват да ви занимават с обичайните клюки.

Везни

Чувството ви за справедливост ще е изострено като никога. Желанието да докажете правилността на позицията си на всяка цена ще ви подтиква към разгорещени спорове. Не се увличайте прекалено, ако не разполагате с достатъчно аргументи по темата на разговор.

Скорпион

Разговор с приятел ще активира мечтите ви. Ще се замислите за пътувания, приключения, непознати светове. Не отивайте прекалено далече в бъдещето. Разполагате с достатъчно време, за да обмислите кратко пътешествие в предстоящите почивни дни. Не е нужно да е далече, достатъчно е да не сте били никога там преди.

Стрелец

Може да си позволите някои експерименти днес. Към дейности, които не са се получили по познатия начин да подходите нестандартно. Резултатът може да е различен от очакванията ви, но това не означава, че ще е по-лош.

Козирог

Не е изключено да ви поканят за участие в публично или медийно мероприятие. Постарайте се да получите достатъчно информация и за останалите участници. Може да се окаже удобен случай за елиминиране на някой от противниците ви.

Водолей

Ще попаднете в малко двойствена ситуация днес. От една страна ще имате възможност да организирате пътуване, при което да уредите висящ личен въпрос. От друга обстоятелствата ще ви принуждават да следите отблизо текущата си работа. Съобразете решението си с финансовите резултати, които очаквате.

Риби

Мечтаете си за някаква промяна и сте готови да направите каквото и да е, само за да си осигурите разнообразие. Ориентирайте усилията си към нещо градивно. Освежете обстановката около себе си с подходяща украса. Не само ще подобрите настроението си, но и ще зарадвате всички присъстващи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари