IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 октомври

18 октомври 2019 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действията ви са последователни и логични и точно по тази причина абсолютно убедителни. Днес дори да сгрешите нещо никой няма да забележи. Единствено близките може да се изненадат от нехарактерно обмислените ви и лишени от прибързаност действия.

Телец

Проверете състоянието на авоарите си. Не е изключено днес банковите служители да изпробват прага на търпението ви. Да установите, че има някаква грешка, а те упорито да отричат всякаква отговорност. Не влизайте в словесни битки, има достатъчно други по-ефективни начини, с които можете да отстоите позициите си.

Близнаци

За да осъществите всяка своя идея, дори най-незначителната, ще имате нужда от съдействие. А за да го получите ще трябва да сте доста убедителни. Колкото по-стегнати са обясненията ви, толкова по-добре ще ви разберат.

Рак

Наблюдателни сте и проницателни. Като добавка и интуицията ви е силна. Ще намерите самостоятелно отговор на въпроси, които от доста време ви измъчват, защото не схващате логиката им. Днес ще си изясните изцяло причинно-следствената връзка.

Лъв

Отношенията ви с околните ще са леко объркани. Мнението ви за някого към момента е едно, а постъпките на въпросния човек говорят за него съвсем друго. Не задавайте въпроси, а проследявайте събитията. Ще разберете кой е искрен и кой само се опитва да бъде.

Дева

Деловите контакти ще отнемат по-голямата част от деня ви. На моменти ще е трудно да контролирате събитията изцяло и някои детайли може да ви убягнат. Не приемайте пропуските като личен неуспех. Ще разполагате с достатъчно възможности да наваксате.

Везни

Привлекателни сте, излъчвате сигурност и ще се почувствате необичайно търсени именно днес. Много хора ще искат да чуят мнението ви или да получат съвет. Преценявайте с кого доколко можете да намалите дистанцията, за да не се лишите от лично пространство.

Скорпион

Постарайте се да не участвате в никакви конфликти. Настроението ви е нестабилно, дори минимални противоречия ще нарушат душевното ви равновесие. А най-лошото е, че може да изречете думи, за които да съжалите и да се почувствате виновни.

Стрелец

Близък приятел ще ви занимае с проблемите си и ще ги представи като резултат от висша несправедливост. Проверете получената информация и от други източници преди да се заемете с въдворяване на ред. Може да се окаже, че действителността доста се разминава с разказа на потърпевшия.

Козирог

Ще се наложи да се натоварите с доста чужди ангажименти независимо от желанието ви. За повечето няма да разполагате с резервни ходове. Правете само онова, в което сте сигурни. Може да не довършите всичко започнато, но и няма да допуснете фатални грешки.

Водолей

Околните ще разчитат на опита и познанията ви. Ще ви обявят за неформален лидер без да си дават сметка дали сте в състояние да се справите или не. Всъщност, ако не разпилявате вниманието си ще се справите. Ще ви е по-лесно, ако разпределите работата съобразявайки се с уменията на останалите участници.

Риби

Част от домашните битови въпроси ще се нуждаят от бързо решение. Не е изключено да ви потрябва допълнителна помощ или пък да жертвате част от работното време в името на личните интереси. Не коментирайте подробности за личните си тревоги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари