IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 ноември

6 ноември 2019 08 42

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 6 ноември

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да избегнете рутинните занимания. Съчетайте полезното с приятното. Заемете се с някаква творческа дейност. Направете нещо, което ще ви достави удоволствие, но и което бихте могли да ползвате в ежедневието си, например собственоръчно изработена гривна или подвързия за книга.

Телец

Логиката и интуицията ви ще работят в синхрон днес. Ще можете да вникнете във фактите в дълбочина и да се сетите как да ги комбинирате в своя полза. Странен обрат на събитията ще се отрази положително на професионалните ви позиции.

Близнаци

Приемете, че скучната работа доста често е неизбежна и полезна. Приемете също, че не всеки ден може да е наситен с разнообразни преживявания и се заемете с подреждане на документите си. Прегледайте всички натрупани към момента купчини от „всякакви хартии“, класифицирайте ги и ги наслагайте по подходящите им места. В края на деня може да сте отегчени, но ще се чувствате безкрайно горди от направеното.

Рак

Няма да ви е лесно да разпределите времето и вниманието си между желанията и задълженията. Желанията ви ще са по-скоро романтични, поетични, свързани с интелектуални предпочитания. А задълженията, за съжаление, ще са обичайните. Ако е възможно сменяйте едното с другото през известно време, но мислете за това, което в конкретния момент правите, за да не се налага да го правите два пъти.

Лъв

Изключително изобретателни ще сте днес, когато се наложи да елиминирате пречките (или пречещите ви) по пътя си. Къде с чувство за хумор, къде с по-осезателно въздействащи методи, но ще се справите ефективно с всеки, който е решил да ви се противопостави.

Дева

Енергетиката ви е леко нестабилна и през целия ден може да се чувствате малко отпаднали, да работите по-бавно от обикновено. Позволявайте си кратки почивки през равни интервали от време, съчетани с леки физически и дихателни упражнения за освежаване. Организирайте си някакво забавление вечерта, ще ви тонизира.

Везни

Логиката ви е изключително силна днес. Заемете се с дейности, предполагащи анализ, комбиниране и класифициране на информация. Ще си създадете ясна и точна представа за ситуацията в която се намират проектите ви, както и как да ги продължите, за да бъдат завършени успешно.

Скорпион

Сравнително спокоен ден. Събитията ще се развиват според предположенията ви и нищо не би могло да ви изненада или извади от релси. Ако ви се иска да преживеете някакви романтични емоции, то бъдете по-инициативни. От вас зависи да си създадете куп приятни преживявания.

Стрелец

Не отлагайте започнатото и не разтягайте работата си във времето. Може би днес няма да имате огромно желание за активна дейност, но пък и не е желателно да „преливате от пусто в празно“. Правилният начин е да действате с обичайното темпо по обичайните задачи и да ограничите контактите доколкото е възможно.

Козирог

Работоспособността ви е висока. Ще сте доста по-подвижни и нетърпеливи от обикновено. На моменти даже малко сприхави. Независимо от това, с каквото и да се захванете ще го направите по най-добрия начин и ще получите комплименти за свършената работа.

Водолей

Действайте по метода на взаимноизключващите се крайности днес. Ако сте се отдали на активна работа, то след това се потопете в пасивна почивка. И обратно. Хем ще направите каквото сте си набелязали, хем ще е по най-енергоспестяващия начин.

Риби

Преценете каква работа имате за днес и се заемете първо с онова, което не ви се е получило от първия път и даже не от втория. Сега ще правите нещата буквално две в едно. Всяка работа ще подготвя условията за следващата и няма да усетите как сте ликвидирали изостаналите занимания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари