IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 ноември

12 ноември 2019 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако в началото на месеца се натъквахте на необясними проблеми, които след няколко дни се повториха и останаха неразрешени, то днес вече ще придобиете яснота какво се случва. Ще разберете кои са пречките и как да ги преодолеете. Може да отнеме малко повечко време, но пък ще се освободите от въпросната тежест веднъж завинаги.

Телец

Пълнолунието е във вашия знак и ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Разумът ще надделее над емоциите. Ще успеете да изгладите разногласията и да спечелите на своя страна дори хора, които към момента се отнасят към вас с безразличие. Приемете го за малка победа.

Близнаци

Събитията ще са свързани с предварително насрочени срещи и разговори и ще са диаметрално противоположни, при това изненадващи. Вариантите са два. Или ще ви отменят публична дискусия, която се опитвате да организирате от доста време, или в последния момент ще ви поканят да участвате в такава. И в двата случая няма да сте много доволни, защото ще се наложи да променяте плановете си. Освен това в първия случай трудът ви ще е отишъл напразно, а във втория няма да сте достатъчно сигурни в себе си, защото няма да имате време да се подготвите.

Рак

Основните въпроси, с които ще се занимавате днес ще са свързани с финанси. Може да са ваши лични, но може и да са чужди. Избягвайте проявите на разточителност, преценявайте рисковете. За спорните въпроси търсете решение от юридическите практики.

Лъв

Не е желателно днес да оформяте договори за покупко-продажба на недвижимо и скъпоструващо движимо имущество. Не разполагате с достатъчно информация по казуса. Доверявайте се само на проверени юристи, с които сте работили и преди.

Дева

Личните отношения ще са леко конфликтни. Някой недвусмислено ще заяви интереса си към вас, но пък присъстващите ще се възползват от възможността за пренасяне на клюки. Бъдете особено предпазливи, ако вече сте обвързани и сте обмисляли възможността за прекратяване на текущата си връзка. Околните може да ви подтикнат към погрешно решение.

Везни

Ще се справите с бизнес-задача, която от известно време „цикли“ на едно място. Решението ще дойде изненадващо. Може да не е точно това, което сте се опитвали да организирате, но ще ви удовлетвори напълно.

Скорпион

Случайно ще попаднете на публично събитие, свързано с вашите занимания, което хем ще е безплатно, хем ще се окаже полезно за осъществяване на краткосрочните ви намерения. Ще намерите спонсори или привърженици на идеите, които споделяте. Не прекалявайте с инвестиционните разходи.

Стрелец

Ако разпределите времето си правилно ще успеете да довършите започнатото. И ще сте доволни от постигнатите резултати, защото ще получите допълнителни финанси, за които от доста време претендирате. За награда можете да си организирате някакво развлечение вечерта.

Козирог

Партньори или клиенти, с които от известно време сте прекратили комуникацията си, ще ви потърсят отново. Изслушайте желанията и предложенията им. Не всичко ще ви допадне, но със сигурност ще установите, че все още има възможност за съвместна работа.

Водолей

Юридически въпрос, който от известно време е в застой най-после ще получи окончателното си решение. Ще е свързано с намеса на финансова институция. Няма да ви удовлетвори изцяло, но поне повече няма да ви виси като дамоклев меч.

Риби

Мислете бързо и реагирайте гъвкаво. Ако ситуацията е двусмислена и нямате ни най-малка идея как ще се развият събитията, какво можете да очаквате, то опитайте се да отложите решенията си колкото е възможно. Ако пък прецените, че сте изправени пред „изгоден случай“, възползвайте се максимално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари