IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 ноември

14 ноември 2019 08 44

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Водовъртежът на емоциите ще ви погълне. Добри новини ще повишат настроението ви и на моменти ще сте доста импулсивни. Наслаждавайте се на малките радости без да прекрачвате границите на разумното и позволеното.

Телец

Не залагайте прекалено много на новите контакти. В по-голямата си част ще са нетрайни, а може би дори и вредни. Не е изключено днес да усетите негативно отношение спрямо себе си. Не говорете за личните си успехи и не се сравнявайте с околните.

Близнаци

Стремителни сте и в известна степен хаотични. Готови сте да превърнете всичко около себе си в някакъв вид състезание. При това не за да спечелите, а просто заради тръпката. Желанието да впечатлите околните е мотивиращо, стига да не допуснете някоя фатална грешка.

Рак

Поведението на околните може да ви огорчи днес. Да ви се стори, че говорят с недомлъвки или че крият някаква тайна от вас. Много по-вероятно е вие да сте мнителни, прекалено чувствителни и подозрителни. Задайте въпросите си искрено и ще се убедите, че никой не се опитва да ви измами.

Лъв

Новото и екстремното ще ви привличат като магнит. През целия ден ще си мислите какво да направите, за да разчупите рамката на ежедневието. Силите ще ви стигнат и за няколко експеримента, но се ориентирайте към такива, които няма да навредят на здравето и на авоарите ви.

Дева

Почти непрекъснато някой ще отвлича вниманието ви в своята посока. Ще ви търсят за консултация, за споделяне на мнение и за какво ли още не. Не се втурвайте да помагате инстинктивно. Помислете преди това колко време ще ви е необходимо за вашите задължения и колко бихте могли да отделите за „почитателите“ си.

Везни

Често ще имате повод за усмивка днес. Доста по-често от обикновено. Не е изключено да получите щедри комплименти за външния си вид, висока оценка за професионалните си качества, мил подарък. Даже да се сбъдне само едно от предположенията денят ви пак ще е прекрасен.

Скорпион

Ще изникнат допълнителни и непредвидени ангажименти. Мисълта, че може да не се справите поради липса на време доста ще ви разтревожи и ще занижи границата на търпението ви. Ограничете контактите доколкото е възможно, за да не избухнете без повод и да си развалите отношенията точно с хора, на които държите.

Стрелец

Схемата ви на работа днес ще се свежда до алтернативата „искам“ и „не искам“. Може и да я следвате за известно време, но все пак наблюдавайте реакциите на околните и особено на такива, от които по някакъв начин сте зависими. Не е желателно да промените представите им за себе си, особено ако са положителни.

Козирог

Необичайно за вас, но ще възприемате случващото се много по-емоционално от обикновено. Даже не е изключено да придадете на някои ситуации прекалено голяма важност. Крайният ефект от поведението ви ще зависи от критериите, които сте си поставили.

Водолей

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да демонстрирате знанията, уменията и талантите си. Ще впечатлите хората, с които общувате. Предложение за нова или допълнителна работа ще дойде оттам, откъдето най-малко очаквате.

Риби

Контактите ще са интензивни, но това съвсем не значи, че ще са пълноценни. Бъдете нащрек. Може да се опитат да ви манипулират или да ви злепоставят. И в двата случая е желателно да се дистанцирате своевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари