IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 ноември

15 ноември 2019 08 49

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна, но независимо от всичко не бива да прекалявате с натоварванията. Използвайте деня за спокойни занимания и подреждане на програмата за следващата седмица. Не оставайте дълго време в затворени помещения.

Телец

С приятна изненада ще запомните днешния ден. Няма да е материална, а по-скоро духовна. Най-вероятно ще е свързана с гости отдалече.

Близнаци

Ще се наложи да се натоварите с лидерски функции, независимо дали ви се иска или не. Казусите, с които се занимавате ще са спорни. Единственият вариант да приложите каквото и да било решение ще е да поемете отговорността от крайния резултат.

Рак

Въздържайте се от излишни контакти. Не се сближавайте твърде много с хората и не се натоварвайте с чужди тайни. Опитвайки се да услужите може да се окажете в неблагоприятна позиция.

Лъв

Непривично чувствителни сте и интуицията ви е по-силна от обикновено. Подобно състояние е „нож с две остриета“. От една страна много лесно ще разпознаете кой е с вас и кой е срещу вас, но от друга ще съпреживявате емоциите на събеседниците си.

Дева

Част от събитията ще се разминават с предварителната ви нагласа. И може да не ви харесат. Приемайте неуспехите по-философски. В крайна сметка, те няма да са фатални, просто ще се наложи след време да повторите някои свои действия, за да получите очаквания резултат.

Везни

Социалните контакти ще са интензивни и ще ви радват. Информацията, с която ще се занимавате ще е много и най-вероятно ще ви затрудни. Обсъждайте съмненията с колегите си, ще ви подскажат, ако не решението, то поне посоката.

Скорпион

Магнетични сте и околните не биха имали нищо против да гравитират в орбитата ви. Усещането, че ви се възхищават ще ви зареди със самочувствие. А най-хубавото е, че ще се съгласят да ви съдействат за всичко, което ги помолите.

Стрелец

Ще сте в благоприятна позиция, ако проявите умереност във всичко. И в храна, и в напитки, и в работа, че и в любовните отношения. Ако напоследък трудно намирате общ език с любимия човек, то днес ще имате възможност да изясните проблемите със спокоен тон и да разберете причините за „разминаванията“.

Козирог

Ще е трудно да се занимавате само със собствените си ангажименти днес. Колкото и да не искате да се намесвате в чуждите дейности ще се наложи да го направите, защото работата ви ще зависи от чуждите резултати. Проявете разбиране и не предлагайте помощ, а само епизодично съучастие.

Водолей

Няма да имате сериозни проблеми и ще получавате желаните резултати сравнително лесно. Успехите, колкото и да са дребни, ще ви окуражат. Наслаждавайте се на постигнатото, но не започвайте всяко изречение с „аз“.

Риби

Помислете дали имате някакви проблеми с децата или родителите си. Днес сте в състояние да изгладите всички междупоколенчески противоречия. Само подскажете темата, събеседниците ви ще намерят решението самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари