IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 ноември

22 ноември 2019 08 52

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. Опитайте се да действате гъвкаво и да адаптирате набелязаните задачи към обстоятелствата. Може да не направите всичко, но със сигурност ще свършите най-важното.

Телец

Ако има начин за известно време да игнорирате рутинните задължения, то направете го. Ако пък работата ви е спешна и няма как да я отложите, то създайте си някакво интелектуално развлечение вечерта. И най-важното, осигурете си и подходяща компания.

Близнаци

Събитията ще са динамични, контактите – също. Следобед умората може да започне леко да ви обхваща, но не се отпускайте. Най-лошото нещо, което можете да направите днес е да останете сами у дома. Свържете се с приятелите си и си организирайте импровизирано парти. Ще възстановите тонуса си незабавно.

Рак

Ще се убедите на практика, че приятелството не е само често употребявана дума. С каквото и да се захванете днес на финалната права ще имате нужда от помощта на приятелите си. Най-малкото, което те ще направят за вас ще е да ви окуражат. След това и сами ще се справите.

Лъв

Леко сте разсеяни. Записвайте си ангажиментите, за да не забравите нещо важно. Прегледайте списъка с празниците. Може би трябва да поздравите скъп човек, който играе важна роля в живота ви.

Дева

Занимайте се с финансите си днес. Прегледайте банковите сметки. Непременно проверявайте касовите бележки преди да платите. Не е изключено да претърпите някакви загуби или да се опитат да ви измамят.

Везни

Отстоявайте интересите си твърдо, но със спокоен тон. Нееднократно днес ще попадате в ситуации на некоректно предизвикателство. Ще се справите с тях по-лесно, ако не превишавате правомощията си.

Скорпион

Интуицията ви е силна. Ще разкриете тайна, която някой ревниво се опитва да опази от вас. Първоначално може леко да ви озадачи. Запазете спокойствие и не говорете за находката си. След време ще имате възможност да установите причинно-следствената връзка.

Стрелец

Слънцето навлиза във вашия знак. Предстоят изненади. Непредвидена ситуация ще ви принуди да промените динамичния си стереотип. В последствие обстановката ще се успокои, но вие непрекъснато ще имате усещането, че нещо забравяте. Всъщност не е така, просто не сте сигурни в действията си заради първоначалното разбъркване на графика.

Козирог

Ще се наложи да участвате в преодоляването на някаква критична ситуация. За разлика от останалите присъстващи, вие ще успеете да запазите трезвата си мисъл и да предприемате правилни действия. Ще стабилизирате позициите си и е много вероятно да отстраните някой от конкурентите.

Водолей

Общителни сте и където и да се намирате, ще си спечелите нови приятели. Усещането, че те ви харесват ще е окуражаващо, но независимо от това не е желателно да скъсявате дистанцията твърде много. Не коментирайте лични въпроси.

Риби

Енергетиката ви е стабилна. Бихте могли да се справите дори и с най-трудната задача. Подхождайте към работата си, обаче, по най-прекия път. Днес ще е важно не само качеството, но и скоростта ви на действие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари