IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-коварните представители в зодиака?

15 ноември 2019 17 50

Ето Топ 4

Istockphoto

Патили ли сте си от хора, които ви гледат в очите, говорят ви мило, а после ви забиват нож в гърба неочаквано? Има много такива, които се пишат за истински приятели. Те не се срамуват от подмолното си поведение и след като излъжат един, без срам го правят и с други.

Според астрологията, коварството в характера зависи от датата и часа на раждане. Ето кои четири зодии притежават тази лоша черта и как да се предпазите от тях:

Овен

Хората с този знак са свръхамбициозни и не притежават лоялност. Готови са да потъпчат дългогодишни приятелства и семейни връзки, само и само да постигнат своето. Коварството им се засилва, ако биват пренебрегнати от някого или се подразнят от чужд успех.

Овните са коварни и подмолни с всички, но се гневят, когато имат нужда от помощ, а никой наоколо не иска да им подаде ръка заради онова, което са сторили.

Телец

Мнозина завиждат на Телците за търпението им. Те не обичат караниците и гледат всячески да ги избягват. Засегнат ли ги на тема чест и семейство, те сдържат нервите си, но в един момент не издържат и са готови дори на отмъщение. Решат ли да действат коварно, никой не може да ги разубеди, че не бива да го правят. Умилкват се на хората и се държат хрисимо и когато никой не очаква, „удрят“ точно в целта – слабото място на врага.

Въпреки че са коварни, Телците държат на приятелите си и не ги предават.

Близнаци

Те са непредвидими, защото сякаш имат два характера. Може да кажат едно, но после да извършат съвсем друго. Близнаците не са злонамерени по принцип, но неуважителното държание на хората към тях може да ги направи доста коварни. Те са готови на всичко, за да може виновниците да си получат заслуженото.

Зодиите, които не умеят да се извиняват

Въпреки лошата черта в характера, на Близнаците бързо им минава и се държат все едно не са се държали подмолно. И понякога номерът им минава!

Риби

Кротки, нежни и доста чувствителни, хората с тази зодия не са лоши приятели, но понякога си имат своите „трески за дялане“. Завистта не им е чужда. Подразнени от чуждите успехи, те измислят коварен план, който следват. Обичат да тормозят словесно хората или да им погаждат различни номера, с което да се забавляват отстрани.

Подобно на Телците, Рибите също имат праг на търпение и ако някой го премине, стават мнителни и подмолни.

Според зодията: Кои знаци са най-самокритични?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари