IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 ноември

29 ноември 2019 08 57

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Заемете се със сложните лични задачи. Дори тежките разговори ще вървят леко. Признайте си грешките, приемете критиките, бъдете искрени. Ще съхраните постигнатото.

Телец

Ще се убедите във верността на твърдението „всяко зло – за добро“. Поредица привидно неблагоприятни обстоятелства ще се окажат добър начин да се отървете от досадно присъствие или да откажете услуга, която не бихте желали да направите.

Близнаци

Фактът, че нещата не се получават според предвижданията ви няма да ви откаже, а по-скоро ще ви стимулира. Стремително движейки се към крайната цел, ще успеете да отстраните от пътя си някой, който отдавна „ви мъти водата“.

Рак

Няма да сгрешите, ако днес заложите на прословутата си мнителност. Ще ви отправят повече от едно атрактивно търговско предложение. Потърсете отзиви преди да се съгласите. Най-вероятно ще се окаже поредната измама или пирамида.

Лъв

На преден план ще излезе решаването на изостанал битов въпрос. Приемете го с чувство за хумор. Близките ви най-вероятно ще мрънкат, но пък вие няма как „да надскочите себе си“ и ще им се наложи да изчакат докато се справите.

Дева

Предстоят приятни изненади, които принципно ще са повод за добро настроение. Единственото, което би могло да ви ядоса е отношението на околните. Част от тях видимо няма да се радват на успехите ви, но заслужава ли си да им обръщате внимание…

Везни

През целия ден ще получавате внимание, комплименти. Мисълта, че близките ви обичат и можете да разчитате на тях ще е окуражаваща. Ще ви тонизира да се заемете дори с неща, които са ви неприятни.

Скорпион

Активни сте, енергични, но не очаквайте, че хората, с които работите ще могат да поддържат темпото ви. Опитайте се да прецените обективно възможностите им и не ги пришпорвайте. По-добре е несръчни сътрудници, отколкото явни врагове.

Стрелец

Проницателни сте и ще ви хрумне оригинално решение на въпрос, който до момента е в „задънена улица“. Формулирайте го самостоятелно преди да го предложите на обсъждане. И не разкривайте схемата изцяло, някой може да се опита да си я присвои.

Козирог

Работоспособността ви е висока. Ще постигнете повече, ако комбинирате различни методи на работа. Действайте активно, но обмислено. Въздържайте се от спонтанни решения.

Водолей

Тонусът ви е леко занижен. Намалете контактите. Обмисляйте сложните казуси в уединение. Така ще си спестите разговори, които биха ви натоварили, а и може да огорчите събеседника си с непремерено изказване.

Риби

Психическото и физическото ви състояние са в синхрон и нищо не би могло да ви извади от равновесие. Доброто ви настроение е видимо и привлекателно. Околните с радост ще направят всичко, за което ги помолите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари