IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 декември

9 декември 2019 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите интересно предложение за участие в проект като допълнителна работа. Уточнете финансовите параметри. Със самата задача няма да имате проблеми.

Телец

Настроението ви е оптимистично и сте привлекателни. Всички ще се съобразяват с мнението ви и ще го търсят. Не се възгордявайте от успехите си.

Близнаци

Със спорове с най-близките роднини може да започне денят ви. Не бързайте да си разваляте настроението. Малко по-късно ще получите някаква материална придобивка или парична награда, която ще е признание за постиженията ви.

Рак

Събитията ще се развиват абсолютно различно от предположенията ви. Запазете присъствие на духа и не бързайте да зачерквате намеренията си. Следобед ще успеете да реализирате поне част от предварителните си замисли.

Лъв

Заемете се със задача, която преди известно време сте изоставили „за малко“. Днес ще разполагате с достатъчно добри условия за реализацията ѝ. Ще сте доволни, че вече не е в списъка на недовършените дейности.

Дева

Не позволявайте да ви въвличат в интриги и не „давайте ухо“ на слухове. Някой работи срещу вас. Ако просто наблюдавате събитията ще се сетите кой е, какви са причините и за какво става дума.

Везни

Не е добра идея да сравнявате себе си с другите. Мисълта за чуждите успехи не трябва да ви отчайва, трябва да ви мотивира. Действайте спокойно, не правете анализи. Ще постигнете много по-добри резултати, ако не се чувствате като на състезание.

Скорпион

Конкуренцията ще ви подскаже, че следи работата ви. Не се изнервяйте, а помислете как бихте могли да подобрите резултатите си. Използвайте само позволени методи, не се опитвайте да „минете през задния вход“.

Стрелец

Обстановката ще е конфликтна. Някой непрекъснато ще се опитва да ви се бърка в работата или да ви дава наставления. Запазете спокойствие и посрещнете намесата с мълчание. Опитайте се да избегнете словесните престрелки.

Козирог

Изключително лесно ще се ориентирате „накъде духа вятърът“. Следвайте общата тенденция. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да свършите собствената си работа без да навлизате в чужда територия.

Водолей

Въображението и логиката ви са в хармония. С каквото и да се захванете, ще го довършите добре. Единствената ви препоръка за днес е да не се намесвате в чужди задължения.

Риби

Енергетиката ви е стабилна и сте по-подвижни от обикновено. Ако се налага да останете дълго време на едно място ще усетите неудовлетворение. Променяйте вида на работата си през определени интервали от време, ще повишите динамиката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари