IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 декември

13 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте активно, но и предпазливо. Ще имате възможност да си осигурите подкрепа за дългосрочен проект, който е на ниво обмисляне. Не се въодушевявайте докато не уточните финансовата рамка.

Телец

Романтичните емоции ще засенчат трудовия ентусиазъм. Нов човек ще навлезе в живота ви. Ако към момента не сте в любовна връзка, очакването на празниците ще се превърне в истински трепет. Ситуацията ще е по-сложна за обвързаните, защото не бива да дават повод за ревност.

Близнаци

Въображението ви днес е направо безгранично. Готови сте да пренебрегнете всички условности, за да направите каквото сте си намислили. Не „тичайте пред вятъра“, ако не искате да попаднете в собствения си капан.

Рак

Прекалено сте сензитивни и всеки намек за подценяване на силните ви чувства е в състояние да ви нарани. Не превръщайте любовта си в клетка. Проявете разбиране към индивидуалността на любимия и ще бъдете възнаградени с искреност.

Лъв

Изненадите ще са свързани с финансите ви. Не е изключено да получите приход, на който не сте се надявали и с който ще можете да изплатите поне част от сериозно задължение. Използвайте въпросното постъпление за стабилизиране на авоарите си, а не за развлечения.

Дева

Публичните изяви, в колкото и ограничен кръг да са, ще са изключително полезни за професионалния ви напредък. Не се стеснявайте да изказвате мнението си пред група слушатели. Не всички ще го приемат, но коментарите им ще ви подскажат правилната посока.

Везни

Интуицията ви е силна и ще ви подскаже къде най-ефективно бихте могли да насочите творческия си потенциал. Печеливша ще е всяка дейност, изискваща сръчност. Действайте с умерено темпо, бързият напредък не е гаранция за траен успех.

Скорпион

Съобразявайте се с възможностите на хората от най-близкото ви обкръжение. Не изисквайте прекалено много от тях. Те с радост ще ви дадат онова, което имат като енергия и съпричастност, но ще се почувстват смутени, ако проявите недоволство.

Стрелец

Мислете за обозримите си цели. Не е лошо да се фантазира, но няма как да осъществите фантазиите си без ресурсно обезпечение. Разпределете наличностите си така, че да си осигурите независимост.

Козирог

С ураганна сила ще бушуват противоречивите ви чувства днес. Любовта може да премине в съмнение, след това в ревност и накрая в желание за възмездие. Овладейте се своевременно, за да не провокирате раздяла, за която тутакси ще съжалите.

Водолей

Рутинните задачи ще са по-лесни и по-приятни, ако вложите малко фантазия в изпълнението им. От друга страна към личните отношения е желателно да подхождате прагматично. Не се шегувайте с чуждите предпочитания, за да не оспорят вашите.

Риби

Формулирайте ясно целите си, както и всички начини, чрез които бихте могли да ги постигнете. Днес обиколните пътища може да се окажат по-ефективни от преките. В известен смисъл намеренията ви ще останат в тайна и няма да се налага да се занимавате с опонентите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари