IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 декември

18 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 18 декември

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работете внимателно, обмисляйте действията си. Не е изключено да получите забележки за допуснати преди време грешки или за актуални такива. Няма да ви е приятно, че ви критикуват, но ако погледнете ситуацията от ъгъла на критикуващите ще разберете, че има какво да промените у себе си.

Телец

Вие ще имате желание да споделите мислите си, а околните често ще имат нужда от помощ. Важно е да попаднете на подходящия събеседник, за да не се размине вашата тема с тази на отсрещния. Ориентирайте се към по-младите колеги, точно с тях ще намерите общ език.

Близнаци

Подредете заниманията си така, че да сте заети. Не спирайте нито за минутка, но и не бързайте. В момента, в който някой забележи, че сте свободни ще ви натовари със своята си работа, а няма да сте в позиция да откажете. Но сте в състояние да го избегнете.

Рак

Колкото сте по-дискретни, толкова по-лесно ще научите сведения, които лично ви интересуват. Не питайте, само наблюдавайте и се вслушвайте в разговорите на околните. Индиректните им намеци ще ви ориентират в обстановката.

Лъв

Обстановката на моменти ще е конфликтна и напрегната. Ориентирайте се към общодостъпни решения, а не към такива, удовлетворяващи предимно вашите разбирания. Ако не намерите подходящ подход към околните рискувате да ги настроите срещу себе си.

Дева

Търсете различни варианти за решаване на сложните въпроси. Повечето от тях няма да са очевидни и ще ви е нужно време да ги обмислите. Разпределете отговорностите, не се опитвайте да се справите с всичко самостоятелно, за да сте по-ефективни.

Везни

Няма да се натъкнете на почти никакви затруднения. Събитията ще се развиват според предположенията ви, така че не е нужно да влагате особени усилия. Приемете го като един „лесен“ ден преди празничната вихрушка.

Скорпион

При изпълнение на текущите задължения ще се запознаете с нова личност. Ще се окаже, че имате еднакви професионални интереси. Не е изключено да разширите сферата си на влияние, да получите покана за сътрудничество или съучастие.

Стрелец

Хората, от които зависи работата ви изведнъж може да започнат да създават затруднения. Постарайте се първо да установите причините. Може да се окаже, че е неумишлено, че е от незнание или е свързано с интрига срещу вас. В състояние сте да неутрализирате действията им, каквито и да са съображенията.

Козирог

Почти през целия ден околните ще ви вкарват в ролята на експерт и консултант. Всеки ще търси мнението ви, но не се престаравайте. Предупредете ги, че отговорността за крайния резултат от действията им си е изцяло тяхна.

Водолей

Убедителни сте и въздействащи, но съзнателно или не, днес ще успеете да разделите хората от обичайното си обкръжение на две групи: за и против твърденията ви. За щастие, на работното място поддръжниците ще са повече от противниците. Обратна ще е ситуацията у дома, обаче, и ако искате да няма „семейни войни“ е препоръчително да не настоявате на своето.

Риби

С каквото и да се захванете днес рано или късно ще успеете да го довършите. Може да се наложи да променяте тактиката, но така или иначе ще стигнете до краен резултат, който за вас ще е удобен. Съсредоточете се, не обсъждайте ходовете си и не се оплаквайте излишно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари