IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 декември

19 декември 2019 08 28

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото по-бавно работите днес, толкова по-малка е вероятността да сгрешите. Оставете обичайните конкретни неща и премислете още веднъж бъдещите си планове. Ще успеете да се справите с въпрос, чието решение зависи от държавната администрация.

Телец

Ако реализирате някакъв напредък, в каквато и да е сфера, то той ще е резултат предимно на личните ви усилия. Работата ви ще изисква пределна концентрация и старание. Във ваш интерес е да действате самостоятелно и да избягвате колективните дейности.

Близнаци

Не се подвеждайте по първите си впечатления. В каквато и ситуация да попаднете, постарайте се да мислите логично и да направите връзка между причините и следствието. Проверявайте фактите, с които разполагате. Част от тях ще се окажат подвеждащи.

Рак

Не се натоварвайте с организаторски и ръководни функции, ако това не ви влиза в задълженията. Подхождайте към събитията разумно, а не интуитивно. Точно интуицията може да ви подтикне към грешни решения с непредвидими последствия.

Лъв

Ако имате възможност да редувате физическа работа с интелектуална, то направете го. В края на деня не само ще установите, че сте били по-продуктивни от обикновено, но и настроението ви ще е по-ведро от обикновено. Каквито и търкания да сте имали с шефа днес окончателно ще ги оставите в миналото.

Дева

Не се сравнявайте с околните и в никакъв случай не се състезавайте с тях. Правете нещата така, както ги разбирате и така, както сте ги обмислили предварително. Способностите и уменията ви ще получат висока оценка, а сравнение между вашите резултати и тези на опонентите ви ще направят точно хората, от които зависи напредъкът ви.

Везни

Мислете за резултатите си в перспектива. Опитайте се да изясните някои неясноти по отношение на собствените си планове и да обмените опит с по-квалифицирани от вас колеги, но за сега не започвайте нищо. Не разполагате с достатъчно информация.

Скорпион

Някои стари занимания ще се нуждаят от корекции. Направете ги своевременно и сравнете полученото с очакваното. Ако има разминавания между реалността и представите ви, потърсете причините. Може би пропускате нещо.

Стрелец

Настроението ви е прекрасно, а мислите ви са заети предимно с идеи за развлечения. Постарайте се да следите тенденциите на работното място. Може да не сте особено производителни, но ако знаете какво се случва ще успеете да реагирате в точния момент по правилния начин.

Козирог

Амбициите ви ще са по-сериозни от обикновено. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще можете да реализирате по-голямата част от тях. Ако нещо съвсем не се получава не губете време за анализи и проучвания. Преминавайте към следващото, ще се справите.

Водолей

Следвайте обичайните си задължения по обичайния начин. Колкото и да са интересни хрумванията ви ще останат неразбрани. По-добре малко работа, но сигурни резултати, отколкото куп експерименти, но на стартова позиция.

Риби

Проявете активност и инициатива. Ще съумеете да прокарате предложения, които до момента са останали „глас в пустиня“. Бъдете настоятелни, много малко е нужно, за да убедите околните в перспективността на проектите си. След като получите одобрението им ще получите и помощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари