IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 декември

23 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се натъкнете на недоразумения или затруднения, създадени от субективен фактор. Подхождайте към уреждането на въпросите принципно. Не търсете съдействие, само ще задълбочите конфликта.

Телец

Постарайте се да овладеете проявите на максимализъм. Колкото и да ви се иска някои неща ще се случват по-бавно от други. Съобразявайте амбициите с възможностите си и ще има от какво да сте доволни.

Близнаци

Не се поддавайте на изкушението да говорите всичко, което ви хрумне. Съобразявайте се с кого разговаряте и не прекрачвайте границата на добрия тон, дори и да сте ядосани. Най-подходящата позиция за днешния ден е тази на добрия слушател.

Рак

Ако напоследък се е налагало да се намесвате в чужди спорове и да заемете нечия позиция, то днес ще получите искрени благодарности за мъдрото си решение. А най-интересното от всичко е, че и двете спорещи страни ще са доволни, което е достатъчен атестат за добре свършена работа.

Лъв

Където и да се появите ще привличате вниманието и ще впечатлявате с присъствието си. Отношението на околните по един или друг начин ще „напомпа“ самочувствието ви. Не прекалявайте с претенциите спрямо близките си, те така или иначе ви обичат достатъчно.

Дева

Каквито и забележки да чуете за себе си, приемете ги с усмивка. Вкарайте в действие чувството си за хумор и не си разваляйте настроението точно преди празниците. А може би част от тях ще са основателни и не е зле да се замислите дали не е време за промяна.

Везни

Без да сте си го поставили за цел ще решите актуален финансов въпрос. Ще се случи с чужда намеса, но изненадващо. Помислете дали е подходящо да се реванширате за получената помощ и по какъв начин да го направите.

Скорпион

Необичайно сговорчиви ще сте днес. И по-интересното е, че вие може и да не се съгласите с чуждото мнение, но събеседниците ви почти във всички случаи ще приемат вашето. Помислете за темите, които скоро са били обект на спор. Ще можете да ги приключите безболезнено.

Стрелец

Приемайте случващото се около вас по-философски. Предстоят едни от най-светлите празници, източник на вдъхновение и благородни помисли. Ако някой ви е ядосал помислете си, че е било от невнимание, а не от враждебност или лош характер.

Козирог

Чувството ви за справедливост е по-изострено от обикновено. Непрекъснато ще имате усещането, че някой се опитва да наруши интересите ви. Не се сугестирайте излишно, следобед ще присъствате на събитие, което ще ви зарадва.

Водолей

Въображението ще стимулира далновидните ви решения. Ще съумеете да подредите стратегията си по теми, които към момента сте възприемали за нереални. Ще прецените не само положителните страни, но и отрицателните ефекти, което ще ви направи доста по-предпазливи.

Риби

Не е изключено да присъствате на странен разговор, в който единият от участниците да изглежда несправедливо засегнат. Не бързайте да се включвате, ако не сте си изяснили детайлите. Ситуацията ще се окаже доста по-различна от това, което виждате на пръв поглед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари