IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 януари

10 януари 2020 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте се към колективни дейности. Доста идеи ще бъдат предложени за обсъждане. Опитайте се да ги видите в по-широк мащаб, да прецените полезността им в перспектива. Предложенията ви ще допаднат на почти всички участници.

Телец

Ако се налага да представяте документи в различни инстанции и да получите съгласието им, то днес е най-подходящият ден. Изказвайте мнението си директно, говорете за постиженията си, не се дистанцирайте от публични изяви. Ще направите трайно и положително впечатление.

Близнаци

Излъчването ви е осезаемо и ще повлияе на отношенията ви. Не е изключено някой от деловите партньори да ви направи романтично предложение или пък любимият човек изведнъж да се съгласи с позицията ви в съществуващ към момента остър спор. И в двата случая е желателно да се въздържате от спонтанни реакции.

Рак

Луната е решила да направи истински спектакъл във вашия знак, където всъщност ѝ е мястото. Ще се случат изненади, които ще се отразят на емоционалното ви състояние. Някои отношения ще бъдат прекъснати, а някои възстановени като конкретиката на събитията е свързана с целите ви.

Лъв

Бъдете внимателни. Не говорете за перспективните си проекти пред слушатели, които не познавате. Въздържайте се от участие в дискусии, на които сте попаднали случайно. Колкото по-малко привличате вниманието днес, толкова по-добре.

Дева

Наблюдавайте поведението на хората от обичайното ви обкръжение. Изведнъж може да избухнат спорове без конкретен или поне без сериозен повод. Помислете кое е по-благоприятно за вас, дали да се дистанцирате или да заемете медиаторска позиция и го направете незабавно.

Везни

Въздържайте се от участие в каквито и да било спорове, особено ако темата е свързана с нечии грешки. Не е изключено да попаднете под прицела на колективното недоволство и да ви обвинят за чужди пропуски. Отстоявайте позициите си само с неоспорими аргументи.

Скорпион

Прекалено сте подозрителни, но недоверчивостта ви този път ще се окаже полезна. Адаптирайте плановете си към реалните условия и не вярвайте на „сигурна“ информация, която ви съобщават доверително. Ще се окаже опит да ви подведат.

Стрелец

Обстоятелствата ще са противоречиви и ще ви е трудно да се ориентирате. Въздържайте се от окончателни решения по какъвто и да е въпрос, ако не разполагате с точни данни. Може да се наложи да промените частично позициите си.

Козирог

Ще успеете да прекратите връзка, която отдавна е изчерпала съдържанието си. Фактът, че остава в миналото ще ви помогне да възстановите емоционалното си равновесие. Ще го усетите като освобождаване от ненужна грижа.

Водолей

Не навлизайте в чужда територия, за да осъществите собствените си замисли. Не правете нещата „въпреки“, следвайте правилата. Не смесвайте личните си интереси със социалните позиции.

Риби

Не е желателно днес да се занимавате с уреждане на юридически въпроси. Ако все пак е належащо и няма начин да ги отложите, то консултирайте се със специалисти, на които имате доверие. Не подписвайте документи, ако имате дори минимално съмнение за верността или автентичността им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари