IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 януари

21 януари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предлагайте смело новите си инициативи. Околните не само ще ги одобрят, но и ще ви улеснят в реализацията им. Преживявания няма да липсват и преобладаващо ще са положителни.

Телец

Няма да се натъкнете на сериозни затруднения по пътя към замислите си. И осъществяването им няма да ви отнеме много време. А още по-интересното е, че ще успеете да отстраните от пътя си някой, който се опитва да ви слага „прът в колелата“.

Близнаци

Особено важно е днес да синхронизирате мислите и действията си. Да реагирате бързо и да се възползвате максимално от шансовете, които се откриват пред вас. Ако се колебаете прекалено дълго, ще съжалявате за пропуснатото.

Рак

Не е изключено да получите непредвидени допълнителни парични постъпления и моментално да ви „засърбят ръцете“ да ги изхарчите. Ако наистина сте набелязали нещо належащо, за което дълго време си мечтаете, то потърсете в интернет. Почти сигурно е, че ще попаднете на подходящата стока при изгодна цена.

Лъв

Всички ще минават покрай вас почти без да ви забелязват днес. Фактът, че не сте обект на всеобщото внимание може леко да ви депресира. Съсредоточете се в работата си и се опитайте да прогоните мрачните мисли. Нищо особено не се е случило, просто околните са по-заети от обикновено.

Дева

Не е изключено да ви атакуват дистрибутори на какви ли не продукти или пък електронната ви поща да прелее от огромно количество търговски спам. Не се изкушавайте да купувате ненужни вещи, ще разбалансирате бюджета си задълго.

Везни

Едно от най-големите ви затруднения днес ще е да си създадете лична организация. Ще ви е трудно както да концентрирате мислите, така и да разпределите времето си. Хаотичните действия от своя страна ще повишат тревожността ви. Ориентирайте се към рутинна работа, която не изисква особени усилия.

Скорпион

Ще имате нужда от съдействие, но няма да имате никакъв проблем да си намерите помощници. Убедителни сте и магнетични. Не променяйте методите си на работа. Може би ще повишите ефективността си, само ако промените обичайната поредност на графика.

Стрелец

Мислите ви днес ще са насочени предимно към уреждане на домашни и битови въпроси. Не се ангажирайте с тях самостоятелно. Каквото и да ви хрумне, обсъждайте го с членовете на семейството, за да не се наложи да правите едно и също нещо няколко пъти.

Козирог

Тонусът ви е нисък, а имунната система леко нестабилна. Намалете както контактите, така и инициативата. Действайте с равномерно темпо. Подбирайте внимателно храната си и не употребявайте студени и газирани напитки.

Водолей

Слънцето навлиза във вашия знак днес. Както тонусът, така и въображението ви са на ниво. Почти през целия ден ще сте емоционално приповдигнати. Избягвайте срещите и разговорите с хора, с които трудно намирате общ език.

Риби

Не е изключено да се наложи да направите извънредни разходи. Помислете дали няма начин да ги разпределите на части във времето и ако не намирате такъв вариант, дали не бихте могли да ги отложите. Не е желателно да взимате пари назаем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари