IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 януари

22 януари 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разпределяйте силите си равномерно. Настроението ви днес може да не е най-лъчезарното възможно. Дистанцирайте се от стресови ситуации, които не ви засягат. Ако е възможно не се захващайте с трудоемки задачи.

Телец

Ще преживеете повече от една непредвидена ситуация. Въздържайте се от прибързани реакции, предизвикани под напора на емоциите. Първоначалното ви мнение ще се окаже погрешно.

Близнаци

Редувайте обичайните занимания с такива, които ви доставят удоволствие. Ще повишите работоспособността и ще подобрите ефективността си. Ако не сте сами и се опасявате от реакциите на околните, поканете ги да правят същото като вас. Ще се заинтригуват.

Рак

Печелившата тактика днес е да следвате събитията, а не да им се противопоставяте. Голяма част от случващото се няма да ви допада, но ще си спестите много неприятности, ако подхождате към проблемите, търсейки съгласие. Така отговорността за крайния резултат няма да е върху вас.

Лъв

Не се отказвайте от възможността за участие в публична дискусия или друго общо мероприятие с колегите. Ще имате шанса да демонстрирате талантите си и да привлечете вниманието. Фактори, които за вас са особено стимулиращи.

Дева

Настроението ви е променливо и на моменти ще ви подтиква към необмислени постъпки. Може да ви хрумне да смените метода на работа или да проведете изясняващ разговор с някого, от когото се чувствате засегнати. Овладейте се. И в двата случая ще съжалявате.

Везни

Тонусът ви е стабилен, а въображението ще ви подскаже лесни варианти за дейности, които до момента са ви били „като в мъгла“. Ще постигнете каквото искате, ако сте последователни, принципни и не навлизате в чужда територия.

Скорпион

Преценявайте самокритично поведението си. Имайте предвид, че вероятно ще ви наблюдават и е желателно да покажете най-добрите си страни. Хората, които се интересуват от вас имат отношение към напредъка ви.

Стрелец

Въздържайте се от каквито и да било финансови операции. Дори от обикновени покупки. Съхранявайте надлежно и сигурно парите и ценните си вещи. Не е изключено да станете жертва на посегателство. В състояние сте да го предотвратите.

Козирог

Не е изключено да се наложи да осъществите непредвидено пътуване. Не е ясно дали ще е по лични причини или със служебна цел, но при всички случаи е по-добре да не го отлагате. Ще мине без усложнения и ще реализирате първоначалните си замисли.

Водолей

Старанието и усилията ви ще получат висока оценка. Ще си възстановите нещо, което преди време сте загубили. При това става дума не само за материални, а и за морални или емоционални загуби.

Риби

Ще ви изпратят непредвидено и доста привлекателно предложение за нова работа. Първоначално ще ви озадачи, ще ви се стори, че е прекалено хубаво, за да е истина и първият ви порив ще бъде да откажете, независимо че преди време сте обмисляли смяна на работата. Не бързайте с отговора. Сравнете перспективите с рисковете преди да вземете окончателно решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари