IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 януари

28 януари 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 28 януари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с активността. Преценете разумно доколко предложенията ви ще се впишат в текущата работа преди да им дадете гласност. Ще се почувствате засегнати ако околните реагират скептично.

Телец

Към някои цели ще се наложи да се движите по обиколни пътища. Затрудненията ще са свързани с нормативни ограничения. Не започвайте нищо ново, ако не сте абсолютно подготвени както с документите така и с ресурсите.

Близнаци

Ще сте по-раздразнителни от обикновено. Контактите също ще са повече от обикновено. Постарайте се да запазите спокойствие, за да не развалите необратимо отношенията си с някого. Проявете толерантност към колегите и шефа. Непредвидено делово пътуване ще ви отдалечи за известно време от обичайната среда.

Рак

Намалете контактите и се въздържайте от нови запознанства. Подхождайте и с известна доза съмнение към предложения за иновативни промени в трудовата ви дейност. Проверявайте задълбочено и критично информацията, която имате намерение да ползвате за текущата работа.

Лъв

Ще сте доста по-настоятелни от обикновено, което ще изненада хората от обичайното ви обкръжение. Не прекалявайте с претенциите, ако не искате да се дистанцират от вас. Спокойната обстановка у дома зависи изцяло от поведението ви.

Дева

Мнението на околните по всички обсъждани въпроси ще е коренно различно от вашето. Вие, както винаги ще сте абсолютно сигурни в собствените си твърдения. За съжаление, шансът да приемат аргументите ви е минимален.

Везни

Тонусът ви е стабилен, но личната организация е слабото ви място днес. Ще сте по-ефективни, ако съдействате на околните, отколкото ако се занимавате самостоятелно. Приемайте пречките с чувство за хумор.

Скорпион

Ще се справите много лесно със заниманията, които към момента са ви затруднявали. Фактът, че напредвате ще ви зареди с добро настроение. Не отказвайте помощ, ако ви помолят, но и не очаквайте благодарност.

Стрелец

Вашите грижи ще отстъпят на заден план пред тези на близките ви. Член от семейството ще има нужда от активното ви съдействие. Помогнете доколкото ви е възможно, без да критикувате и без да си разваляте настроението.

Козирог

Прекалено стремителни сте днес и рискувате да допуснете грешки. Колкото и да са минимални ще ударят върху самочувствието ви и ще се почувствате неловко. Споделяйте намеренията си с околните. Реакцията им ще ви покаже дали са изпълними или не.

Водолей

Възползвайте се от чуждия опит, но разчитайте предимно на себе си. Ще можете да работите успоредно в две направления: адаптация на съществуващи и корекция на текущи задачи. И в двата случая резултатите ще са по-слаби, отколкото очаквате, но това не бива да ви безпокои.

Риби

Когато сте сигурни в себе си сте доста инициативни. Днес е един от силните ви дни. Не само ще успеете да формулирате разбираемо концепциите си, но и ще успеете да убедите околните да ви съдействат за реализацията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари