IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тренировка за раменен комплекс

4 септември 2015 07 17

Подходящи упражнения, върху които да наблегнете

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Tialoto.bg стартира нова рубрика „Фитнес съвети от треньори“, в която професионални инструктори ще дават съвети за хранене, тренировки, упражнения и режими, специално за читателите на сайта.

Преди време ви показахме по какъв начин може да изваете своите рамена, а днес ще се съсредоточим върху специална тренировка за раменния комплекс.

Като всяка част от човешкото тяло, вие трябва да обърнете внимание и на рамената си, макар те да не са едни от най-проблемните области за повечето хора.

Освен това е хубаво да редувате тренировките си и да натоварвате различни мускулни групи всеки път, за да не привиква тялото ви към едно и също натоварване и съответно – усилията ви да бъдат напразни.

И този път подходящите упражнения за раменен комплекс ще бъдат демонстрирани от фитнес инструкторката Антоанета Атанасова в приятната атмосфера на SkyGym.

Не губете повече време, а вижте в следващото видео по какъв начин може да работите върху рамената си и по-специално – върху раменния комплекс:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

krisikit19kin ( преди 8 години )
Да,добри упражнения и за разнообразие в тренировките,всички упражнения могат да се изпълнят с гири, приложими и в домашни условия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар