IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетите на звездите: Режимът на Кайли Дженър

13 май 2020 12 30

Тя държи на 4 основни продукта в менюто си за вечеря

БГНЕС

Тя е най-младата милиардерка в света и може да си позволи всичко. През годините е опитвала какви ли не диети, а в последно време се доверява на специалисти по хранене, които ѝ изготвят специални режими. Такива са ѝ необходими в моменти, в които е прекалила с любимите храни или има нужда бързо да влезе във форма за конкретен повод. Тя е Кайли Дженър – доведената сестра на Ким Кардашян, за която мечтаят много мъже.

„По природа фигурата ми е слаба, почти като на сестра ми Кендъл Дженър, но не точно, защото тя има фигура на модел. Но да, винаги съм имала плосък корем. Отне ми известно време докато си го върна след раждането. Смятам, че всичко е въпрос на диета“, обяснява риалити звездата, която се слави със закръглените си задни части.

След като ражда дъщеричката си Сторми, Кайли трябва да свали близо 20 килограма, които успява да качи по време на бременността. По думите ѝ, тя често яде пица, паста и други макаронени изделия, хляб, но за да си върне предишните килограми, ѝ се наложило да се раздели с тях. След много месеци, прекарани в лишения, тя разбира, че е важно да изключи вредните храни от менюто си и да ги замени с пресни плодове и зеленчуци.

„Възстановяването след раждане трае толкова време, колкото цялата бременност. Година по-късно, се чувствам отново във форма“, коментира още Дженър.

На какво разчита Кайли Дженър за по-бързо отслабване? 

Младата майка споделя, че закуската е много важна. Ако бива пропусната, организмът си наваксва на обяд. В случай, че човек няма график на храненията и хапва на крак, най-вече прекалява с количеството храна, което поглъща. Ето защо за нея е от особено значение какво ще яде преди да си легне. 

Ето 4 продукта, които милиардерката винаги включва в менюто си за вечеря: 

1. Спанак

Зеленчукът е пълен с разнообразие от витамини и минерали. Освен това е нискокалоричен – в 100 грама има само 26 калории. Фибрите в него засищат. Витамините С и Е са в най-голямо количество в спанака. 

2. Сладък картоф 

Тъй като Кайли следи какво количество въглехидрати приема и почти не яде тестени изделия, тя не може да консумира обикновени картофи. Сладките са много по-полезни. Те хем засищат, хем са нискокалорични. 

3. Сьомга

Рибата е по-мазна и влиза в състава на много режими за отслабване, защото в нея има полезни мастни киселини, които имат силно антиоксидантно действие. Те прочистват тялото от токсини и засилват метаболизма – нещо много важно за свалянето на излишните килограми. Освен това омега-3 мастните киселини в сьомгата се грижат за здравината на кожата и понижават оксидативния стрес в клетките. 

4. Аспержи

Зеленчукът има по-странен вкус и е подценяван от мнозина, но той помага за отслабването. Съставките в него пречистват организма. Най-голямо в аспержите е количеството на калций, калий, фибри, витамините А, С и Е.   

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари