fallback

Отслабване по време на пандемия: Как Чанинг Тейтъм свали 10 кг?

13 May 2021 10:50

Той кара колело всяка сутрин

Месеците вкъщи, прекарани в изолация и липсата на работа се отразиха зле не само на нас, но и на някои наши любимци от големия екран. След като започна отново да тренира и трупа мускули, Чанинг Тейтъм е имал проблем с килограмите и е качил цели 10. Това призна самият той, гостувайки във вечерното шоу на Джими Фалън, където разкри как се е справил с този проблем.

„През първата седмица или около две седмици определено пиех бира и карах колело, но си казах, че това е лошо и не мога да го правя два месеца“, обясни той.

По-късно, в интервю за Кели Кларксън, холивудската звезда посочи, че хората са свикнали да го виждат с плочки и го наричат секссимвол, но в един момент той бил далеч от тази картинка.

„Като човек, който тренира усилено заради работата си, ви уверявам, че въобще нямаше да изглеждам така, ако не трябваше да съм гол в голяма част от филмите си“, признава Чанинг.

Заради това, че спрял снимките, Тейтъм прекъснал своята диета и регламентирания си тренировъчен режим, което довело до отпускането му по време на пандемията и в един момент и до желание за промяна.

„Започнах да тренирам всеки ден и беше страхотно. Станах съвсем нов човек“, казва актьорът.

Как Чанинг Тейтъм свали 10 кг.?

БГНЕС

1. Храненето е много важно

Когато Тейтъм се подготвя за ролята си в Magic Mike XXL, има само 10 седмици, за да влезе във форма. Обръща се към треньора Ейрин Бабаян, който му препоръчва да яде редовно, а не да гладува. Пред списание Alpha Male той разказва, че държал актьорът да спазва стриктно режима си.

Публикация, споделена от Channing Tatum (@channingtatum)

„Исках Чанинг да се храни на всеки два часа, за да даде на тялото си всички основни хранителни вещества, необходими за поддържане на тренировките, изгаряне на мазнини и изграждане на мускули“, обяснява специалистът.

Както тогава, така и сега, Тейтъм яде богати на протеини храни като яйца, пилешко или пуешко месо със зеленчуци. Понякога към тях прибавя и зеленчуково смути, в което има и малко плодове.

2. Различни видове упражнения за натрупване на мускули

Публикация, споделена от Channing Tatum (@channingtatum)

Също като други свои колеги, тренирайки с инструктор, звездата от „Професия стриптийзьор“ не обича да тренира едно и също, а редува различни видове упражнения, за да предизвиква непрекъснато възможностите на тялото си. Докато се опитва да отслабне за Magic Mike, той прави упражнения през целия ден. Сутрин кара колело с километри, после има конкретен брой обиколки на басейна, лицеви опори, коремни преси и други. Същото повтаря и след като напълнява заради коронавируса и застояването вкъщи.

Според Бабаян, тайната е в това да няма две тренировки, които да са еднакви.

3. Езда

Публикация, споделена от Channing Tatum (@channingtatum)

Може би си мислите, че стегнатото тяло на Чанинг се дължи най-вече на часове, прекарани във фитнеса, но за него спомагат и други активности, които той обича. Наскоро Тейтъм сподели, че след дълго време, в което не е яздил, се е качил отново на пони.

Макар той да язди заради новата си роля, това определено действа положително на физиката и неговата издръжливост.

4. Плуване

Публикация, споделена от Channing Tatum (@channingtatum)

Притежавайки басейн в двора си, актьорът е истински щастливец. Хем може да хване тен при по-топло време, хем да плува или да се забавлява с приятели.

Няколко дължини на ден са достатъчни, за да натоварят всички мускулни групи на тялото по време на плуване и да благоприятстват за свалянето на излишните килограми, натрупани по време на пандемия.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Чанинг Тейтъм отслабване диети Звездни трансформации режимите на звездите
0 коментара
fallback