fallback

Ед Шийран: Отслабнах, след като спрях всеки вреден навик в живота си

01 June 2021 18:00

Изпълнителят споделя как е влязъл във форма

Ед Шийран споделя за промените в живота си, които е трябвало да направи, за да постигне желаното тегло.

През уикенда 30-годишният изпълнител даде обширно интервю пред BBC Radio 1, където говори за ежедневието си по време на пандемията и как в момента се чувства по-здрав от всякога. „За първи път се чувствам толкова добре. Спрях всички вредни навици в живота си. Започнах да тренирам всеки ден. Вече не ям поръчана храна, а си готвя у дома“, споделя Шийран.

Ед, който посрещна първата си дъщеря Лира през август миналата година, призна, че е започнал промяната след последното си турне. Допълва, че отслабването му се дължи на здравословния начин на живот, изключването на вредни храни и алкохол. „Всичко се случи, защото вече не ядях крилца и не пиех по две бутилки вино всяка вечер“, обяснява Шийран.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

През 2019 година изпълнителят също говори за здравословния си начин на живот, но тогава се беше отказал само от пушенето. По същото време той започна и да тича, за да поддържа нормално тегло. „Спрях да пуша преди три години и оттогава започнах да тренирам. Много ми харесва“, споделя звездата тогава. Рутината му включва бягане всяка сутрин в продължение на 45 минути, като понякога това е допълнено от плуване и коремни преси.

„Започнах да тренирам, защото след цигарите много добре знаех, че дробовете ми са пълни с боклуци. Исках да ги изчистя. Фитнесите са хубаво място, но няма нищо по-добро от свежия въздух, който прочиства цялото тяло. Това беше и основната причина да започна да тренирам“.

Пътешествието на Ед към по-добра фигура и по-здраво тяло започва още през 2017 година. Тогава той разкри, че е свалил повече от 20 килограма, благодарение на отказа от бира. Все пак изпълнителят се завръща към любимата си напитка, след като се е почувствал по-добре. Признава, че сваля малко килограми и по време на концертите си, където се изисква определена доза скачане и танцуване.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

„Скачам върху различни кутии на сцената и след всеки концерт съм напълно изтощен. Под тези огромни лампи започваш много да се потиш и лесно сваляш килограми“, споделя Шийран през 2017 година. В момента обаче той се е фокусирал по-скоро върху здравето си, отколкото върху фигурата.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
тяло отслабване вредни навици Ед Шийран отказ фигура
0 коментара
fallback