IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос плува гола в езеро за здраве

24 август 2022 16 30

Моделът пуска своята уелнес марка през септември

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мос плува гола за здраве. Това потвърди самата тя, появявайки се без дрехи в нов клип. Неговата цел е да промотира уелнес марката на модела, която ще бъде пусната съвсем скоро.

„Очарователно и вълшебно. COSMOSS е грижа за себе си, създадена за съвременните пътешествия в живота“, пише към видеото, публикувано в официалната страница на бранда на звездата в Instagram.

На кадрите се вижда как 48-годишната Мос крачи гола из водите на плитко езеро. Накрая се хвърля и започва да плува бавно из ледените води.

Кейт уточнява в публикацията, че нейната марка ще бъде пусната официално на 1-ви септември.

Моделът споделя за своята трансформация

Със сигурност идеята за уелнес марката идва от това, че преди години Мос носеше прякора „Резервоарът“. Неведнъж в медиите се говореше за нейната пристрастеност към алкохола, по-специално към водката и големите количества, които изпива на ден.

След като цели 4 години Кейт Мос е трезва, тя има какво да сподели с последователите си, които се опитват да откажат алкохола.

Днес звездата признава, че качественият сън е много важен. Той влияе положително не само върху външния ѝ вид, но и на нейното психично здраве. Ето защо препоръчва поне осем часа на нощ. А на сутринта – една кратка йога практика, според нея, е идеалният старт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари