IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър демонстрира супер интензивната си тренировка – джазерсайз

5 февруари 2023 13 30

Като издръжливост 50-годишната актриса може да сложи в джоба си много млади момичета

Getty Images

Getty Images

Дженифър Гарнър демонстрира в Instagram своята супер интензивна рутинна тренировка. Тя се пошегува, че децата ѝ наричат нейната тренировка „джазерсайз“, което е нещо като танцувално кардио, вдъхновено от джаза.

Всъщност „Jazzercise“. е ретро аеробен стил групова тренировка, създадена от американката Джуди Шепърд Мисет още през далечната 1968 г. Както се подразбира от името му (“jazz“ плюс „exercise“) стилът комбинира спорта с джаза като бързите аеробни движения се изпълняват на фона на подходящ ритъм. Колкото до бившата съпруга на Бен Афлек, тя определено впечатлява с уменията си за издръжливост!

В новия видеоклип, който актрисата е публикувала в социалната мрежа, тя се справя отлично с доста предизвикателна тренировка в спортна зала, която е в рамките на нейния собствен дом. Тренировката включва дълбоки клякания и напади, високи скокове и др. Майката на три деца носи черна тениска, сив клин и черни маратонки, докато подскача интензивно на фона на песента Wings на групата Little Mix.

„Ако децата ви наричат тренировката ви Jazzercise, а самата тя едва не ви убие докато я завършите, значи сигурно имате право да се снимате на видео и да го публикувате“, написа закачливо звездата от „Наричана още“. На видеото се забелязва и нейната лична треньорка @bethjnicely, която тя е тагнала. От клипа се вижда, че Дженифър направо е еуфорична, докато изпълнява супер натоварващата си тренировка.

Много от нейните 13,9 милиона последователи са написали коментари, с които видимо ѝ се възхищават. Сред тях е и комедиантката Челси Хендлър, която отбеляза: „Това е доста хардкор“.

Много фенове на Гарнър отбелязаха колко брутален може да бъде всъщност джазът. Току-що се прибрах от урок по Jazzercise. Едва влизам през вратата. Така че е комплимент да обозначите тренировката си като Jazzercise.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари