IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво представлява продуктът Регулатпро БИО

31 януари 2023 19 50

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Имунната система е като крехко създание, за което хората трябва да се грижат. Благодарение на наличието на имунитета, организмът преборва инфекции, болести и външни фактори, влияещи върху здравето. Вследствие на смяна на сезоните, хронична умора, водене на неправилен начин на живот, енергията и тонусът намаляват, а шансовете за разболяване се увеличават.

Според мнението на специалистите от онлайн магазин Ведра Фармаси, имунната система има нужда от правилния продукт за подхранването ѝ. Като доказан имуностимулатор и имунорегулатор се окачествява Регулатпро БИО.

Какво представлява Регулатпро Био?

Това е концентрат с био съдържание, който спомага за укрепването на имунитета, защитава организма на клетъчно и общо ниво, както и намалява чувството на хронична умора.

В състава на специално разработения помощник за укрепване на имунитета влизат ферментирали био плодове, ядки, билки и зеленчуци под формата на биоесенция, която има благоприятно действие върху здравословното състояние на организма.

Какви са предимствата на имуностимулатора?

Това предложение от натурален произход притежава множество положителни свойства, основните сред които са:

  • увеличава тонуса и прилива на енергия, благодарение на нутриентите, съдържащи се в състава на продукта;
  • участва активно в баланса на ензимите, както и в метаболитните процеси;
  • регенерира клетките и подобрява състоянието им;
  • има комплексно действие и влияе положително върху микробиома в стомашно-чревния тракт и поддържа здравословния киселинен баланс;
  • участва в процеса на детоксикация и помага на организма да изчисти токсините.

Какво трябва да знаете преди употребата на имуностимулатора Регулатпро Био?

Регулатпро е продукт, подходящ за употреба от хора на всякаква възраст, включително и деца. В съдържанието му няма захар, консерванти или алкохол, а съставът е 100 % натурален. Това прави хранителната добавка отличен помощник за укрепване на имунитета.

Можете да го използвате като превантивна мярка при хронични и вирусни инфекции, при смяна на климатичните условия, при висок процент на заболеваемост, както и за повишаване на енергията.

Дневната доза, която следва да консумирате от продукта, е 20 мл, равняващо се приблизително на една пълна супена лъжица, като за ваше удобство се предоставя и мерителна чашка. Можете да разделите приема на сутрин и вечер по 10 мл.

Може да се комбинира с други хранителни добавки, както и да се употребява по време на медикаментозни лечения.

Една опаковка от Регулатпро съдържа 350 милилитра течност.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари