IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женският гардероб съдържа 128 дрехи

18 юни 2012 11 37

Мъжкият с 22 по-малко

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

На жените им се носи славата, че са много суетни, пазаруват до припадък и то „ненужни" според родителите и половинките им дрехи. Това не е някакво правило, но като цяло дамите трудно устояват на нови обувки, тоалет, аксесоар или парфюм... в което няма нищо лошо, ако могат да си го позволят. Все пак по дрехите посрещат...

Британците са побързали да направят проучване и в тази посока. Те са установили, че средно дамският гардероб съдържа 128 дрехи. Изненадващо е, че мъжкият не пада много по-надолу. Допитването по поръчка на компания "Cotton USA" сочи още, че в гардероба на средностатистическия мъж има 106 дрехи, пише "Дейли експрес".

Сравнението между двата пола продължава и на ниво бельо. Нежната половина на човечеството има средно по 25 чифта бельо, докато мъжагите са спокойни при наличие на 17 чифта.

Икономическата криза не може да попречи на шопинга на влюбените в това занимание. 56% от британците признават, че обожават да пазаруват и няма какво да ги уплаши или възпре. А вие отказахте ли се от попълването на гардероба си заради кризата?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари