IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло като на Блейк Лайвли

26 януари 2012 16 00

Актрисата бяга от въглехидратите и се поти сериозно в залата

Снимка: сп.Marie Claire

Снимка: сп.Marie Claire

За кратко Блейк Лайвли успя да очарова двама от най-известните плейбои в Холивуд – Леонардо Ди Каприо и Райън Рейнолдс. Вторият все още не може да откъсне очи от нея и има защо! Лайвли не само е млада и талантлива, но и много красива. Чаровна като слънце, от нея се струи много грация и женственост. Фигурата й е слаба и добре поддържана, което й позволява умело да подчертава сексапила си с ефектни дрехи.

Какво хапва актрисата?

Блейк не се отказва от нито една група храни, а умело комбинира въглехидрати, мазнини и протеини. В междинните закуски хапва само плодове или зеленчуци. Лайвли е от жените, които знаят значението на закуската и никога не я пропуска. Това е важно, защото ако се нахраниш добре сутринта, кръвната ти захар се нормализира и не те гони вълчи глад по никое време.

Снимка: Marie Claire

Спорт – какво и кога?
Актрисата не се отличава много от своите колежки и посещава фитнес залата 4-5 пъти седмично. Там прекарва обаче повече време от нормалното. Един час минава в кардиоупражнения и после още един в йога или пилатес. Освен това залага много на скачането на въже и клековете.

Отслабване за роля
Като всяка суетна актриса преди да започне снимките за поредния филм, Блейк държи да е по-слаба от обикновено. Тогава тя прибягва до познатата диета на Аткинс или друга много ниско-въглехидратна диета. Веднъж организмът влезе ли в състояние на кетоза и отслабването става бързо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари