IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пластична и стегната като Лейди Гага

27 януари 2012 11 30

Перфекционистката Гага се труди здраво, за да изглежда по този начин

Снимка: Maxim

Снимка: Maxim

Лейди Гага е известна не само с шантавите си тоалети и аксесоари. Скандалната певица държи да е част от танците в клиповете си и залага на сериозна хореография. Гага обича да показва тялото си и затова държи то да е слабо, стегнато и много пластично. Съдейки по факта, че тя е голям професионалист и перфекционист, си представяме на какъв режим се подлага, за да изглежда така. Напук на слуховете, че е анорексичка, певицата разказва за хранителните си навици и тренировките си, поверени в ръцете на треньора Харли Пастернак.

В интервю за Daily Telegraph звездата разкрива; „Не ям хляб, само зеленчуци, салата и риба. Тази храна ми понася много добре, но неделите си позволявам и паста".
Харли Пастернак е човекът, който е неотлъчно до Гага особено преди турне, когато тялото й трябва да има достатъчно енергия, за да издържи на натоварването. Треньорът е известен със своята диета, състояща се от 5 фактора.

Снимка: Maxim

Какво представлява режимът на 5-те фактора?

Всичко x 5

Цифрата 5 е ключов момент в плана на Пастернак и ако решите да се подлагате на неговия режим, ще ви се наложи да я виждате навсякъде около вас.
Пет са основните елемента, които трябва да съдържа всяко ваше ястие, а именно: чист протеин, сложни въглехидрати, фибри, мазнини и течности (без добавена захар). Нещо повече: толкова пъти трябва да хапвате на ден и само препоръчаните от Пастернак храни, като допустимият брой подправки също не бива да надвишава 5. Приготвянето на гозбите не трябва да отнема повече от пет минути.

Също така планът включва 5 тренировки седмично, всяка от които (изненада!) е базирана на 5 движения, които се изпълняват по 5 минути всяко. Залага се на комбинация от кардио и упражнения с тежести, които не изискват някаква специална екипировка.
В крайна сметка един път седмично ви е позволен "специален" ден, в който имате право да хапвате всичко, каквото ви се яде точно тогава.

 Лейди Гага прави кръгови тренировки от по 25 минути, които се съчетават с разтягане и кардиоупражнения. Пастернак кара певицата да прави много коремни преси, като започва с основната, а после й прилага различни модификации (странична, долна...). Загрявката на Гага е 5-минутен джогинг на високо темпо. Отделно тя прави и по няколко серии с дъмбели за отделните мускулни групи на ръцете и гърба си. Звездата скача и на въже. Цялата тренировка се състои от 3 кръга. Певицата спортува 5 пъти седмично, а преди турне стигат и до 7.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Хари Пащърнак ( преди 12 години )
Направо ме е страх да си помислим,ако треньоро
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vesi_322 ( преди 12 години )