IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извивки като на Ким Кардашян

16 февруари 2012 12 00

Бисквитена диета и много напaди за дупе като на Ким

Снимка: сп. COMPLEX

Снимка: сп. COMPLEX

Някои я наричат пълна, други пък я намират за много секси. Факт е, че риалити звездата Ким Кардашян оглави класацията за най-хубаво дупе в началото на месеца. Брюнетката се радва и на пищен бюст, който няма хирургическа намеса (по нейни думи) – очевидно семеен ген.

Едва ли знойното й тяло се поддържа с глад, все пак тя не е от най-кльощавите, откъдето и да го погледнем. Но пък Ким се подлага на определени ограничения.

Когато й се налага, тя започва бисквитената диета на д-р Сийгъл. Тя е разработена преди повече от 30 години има много фенове сред звездите. В нея е позволено да се ядат по 6 бисквити на ден (всяка от тях не повече от 90 калории) и пълноценна вечеря (от протеини) в рамките на 500-800 калории. Сметнато сумарно това прави по 540 калории от бисквити плюс вечерята – максимум 1340 калории.

Дженифър Хъдсън, Кели Кларсксън, Мадона, Гай Ричи и Манди Мур са само част от холивудския елит, доверил се на д-р Сийгъл.

Снимка: GQ

Спорт:

Кардашян се доверява на своя треньор Дженифър Галарди. Дамата държи на дисциплината и стриктно спазване на упражненията. „Нападите и клековете са много полезни за дупето. Ким работи усилено за тази част на тялото си, като не иска да променя формата му, а да го поддържа стегнато. Правим по 3 серии от 12 повторения с всеки крак", споделя професионалистката пред сп. Glamour.

„Ким мрази лицевите опори, но аз я карам да прави и от тях. Тя коленичи и си кръстосва краката. Карам я и да прави странични опори. От позиция за обикновена лицева опора се завърта на една страна като слага свободната ръка на кръста си. Стои така 30 секунди и сменям опорния крак и ръка", допълва Галаради.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Пореден Анонимен ( преди 12 години )
Я за Кардашиан нема'а пишем ,що че го изтриате,ама не мо'а *** спрете да си го представям.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Ела д апипнеш моите и ще видиш как!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 12 години )
Направо се чудя? Как така пищни и стегнати - всъщност наживо не съм виждала подобно явление! Искам да видя?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lullaby ( преди 12 години )
КардашИАн. Проверете в предговора към правописния речник защо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Teacher ( преди 12 години )