IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Африканското манго е най-новата диета на американците

21 март 2012 06 30

Последният хит в отслабването на най-затлъстялата нация

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Екзотичен супер плод, наречен "африканско манго" бързо се превръща в най-горещия нов начин за отслабване в Америка

Този жълт плод може и да навреди на индустрията от 40 милиарда долара в страната, която е посветена на отслабването и добрата форма чрез какви ли не методи, включително и чрез пластична хирургия.

Всъщност, интерес към използването на екстракта от този плод като безопасна, ефективна и евтина алтернатива за здравословна загуба на тегло се повиши, след като д-р Мехмет Оз започва да го споменава през 2010 година.

Той твърди, че хапче с този екстракт може да ви помогне да се отървете от 7 килограма за по-малко от месец, без да правите никакви промени в своя режим на хранене.

Според едно скорошно проучване, публикувано в научно здравно списание, мъжете и жените, които са пили добавка с африканско манго за 28 дни са отслабнали драстично  повече, отколкото, когато приемали плацебо.

Освен загуба на тегло доброволците, които приемали екстракта от това манго, 30 минути преди хранене намалили обиколката на талията си средно 2.4 сантиметра и 6 сантиметра от бедрата си за един месец.

Резултатите показват, че този супер екстракт се бори и с лошия холестерол и вкарва нивата на глюкоза в норма. Този факт предполага, че за разлика от много хапчета за отслабване, хапчетата с африканско манго, всъщност подобряват здравето и същевременно безопасно регулират теглото.

Свойствата на африканското манго са използвани в продължение на векове в африканската държава Камерун. Тези ярко оцветени тропически плодове се намират в западните крайбрежни райони на страната. Това манго се различава от другите видове с това, че има по-особена семка, която коренните жители на Камерун консумират като ядка.

С известността и шумът около вълшебните свойства на африканското манго, не е изненада, че редица сайтове започнаха да предлагат продукта на супер цена. Експертите предупреждават да внимавате много, за да не попаднете на фирма фантом, чийто продукт не съдържа истинската съставка на този вълшебен плод.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Натали ( преди 11 години )
Това *** е толкова нашумяло, че се навих, да го пробвам.Само че като се поразрових в чуждите сайтове стана ясно, че това което се продава, няма нищо общо с екстракта с който се отслабва настина. Оригиналният екстракт се нарича IGOB 131 и е извлечен от семената на африканското ***, но май в БГ все още няма такъв препарат.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Соня ( преди 11 години )
За мангото не знам, но аз четох, че последните 2 години и американци и европейци са луднали по отслабване с лют червен пипер. Един от най-продаваните да не кажа най-продавания в Европа продукт Capsiplex е изцяло с такъв екстракт. А сега видях, че и в България най-накрая е влезнал и се продава продукт със същия екстракт с който е направен Capsiplex - Капситол мисля, че се казваше. Някой да има впечатления от него вече?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ми оно си е така ( преди 12 години )
Да дойдат да живеят сред българското *** и ще отслабнат от стрес.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Прочетох из форумите за добавки с африканско ***. Мацките,които са го пробвали се оплакват,че върху нито една не е имало желан ефект ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар