IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се отървете от отпуснатото тяло за две седмици

13 септември 2013 13 00

Професионални съвети от треньорката на звездите Луис Паркър

Луис Паркър, Снимка: louiseparker.uk.com/blog.php

Луис Паркър, Снимка: louiseparker.uk.com/blog.php

Британският фитнес експерт Луис Паркър работи с рок звезди и кралски особи, а сега споделя с читателите на своя блог някои от своите тайни оръжия, с които вкарва знаменитостите във форма и то за много кратък период от време.

Тя обяснява, че всеки човек може да промени фигурата си в рамките на 14 дни, стига да се придържа към нейния магически план на хранене, комбиниран със спортен режим.

38-годишната дама, която е майка на две деца, твърди, че понеделник е най-подходящият ден от седмицата, за да започнете да се придържате към въпросния план за супер фигура, постигната в рамките на 14 дни.

Тя казва: „Моят 14-дневен план за загуба на мазнини се основава на изключително успешна, интензивна спортна програма." Луис не разкрива в детайли своя план, но сподели неговата съкратена версия от рецепти и упражнения, които могат да се правят по време на разходка.

Тя казва: „Идеята е супер проста – вкусен диетичен план за хранене, лесни тренировки и интелигентни съвети за начина на живот. Тези три неща, комбинирани правилно, наистина дават ефективен начален старт за всеки, който иска да отслабне, а се нуждае от мотивация. Целта на плана е да ви подканя в тези две седмици наистина да се съсредоточите върху вашето здраве, фигура и благополучие, затова е от жизненоважно значение да се придържате стриктно към него ден след ден в тези 14 дни."

„Последователността в плана е много важна. Не трябва да се мерите на кантара всеки ден и да очаквате огромни резултати. Това не е екстремна диета, а начин да стимулирате вашия метаболизъм."

Тя добавя, че целта на плана е „да ви мотивира и да пречисти тялото ви. „Ако се придържате към програмата в тези 2 седмици, ще постигнете резултати, които, и вие, и другите ще забележат", казва Паркър.

Нейният план започва така:

Първо се наспете добре. На сутринта, в понеделник се измерете на кантара веднага след като се събудите. Това е вашата база тегло. Запишете си го.

Този ден трябва да се храните така:

Закуска: Две големи пържени яйца на очи, сервирани върху една препечена филийка хубав, пълнозърнест хляб и два резена домат, изпечени на скара.

Късна закуска: една ябълка и 12 бадема

Обяд: Салата с пилешки гърди на грил. За салата - мента, магданоз, кориандър, три домата, варени броколи, 1 краставица, 1 глава лук. Пилешките гърди се пекат на скара с ½ супена лъжица зехтин, сок от ½ лимон, сол и черен пипер.

Следобедна закуска: Малка купа с хумус и шепа грах.

Вечеря: 100 г скариди, запържени в ½ супена лъжица фъстъчено масло, чесън и джинджифил. Може да добавите за гарнитура червени и жълти чушки, броколи, бейби спанак (по избор). Добавете към зеленчуците 1 супена лъжица соев сос, с намалено съдържание на сол и една лъжица сусам.

Напитки:

Сутрин: сок от ½ лимон се смесва с ½ литър вряща вода, ½ литър студена. Можете да пиете чай и кафе, но не повече от две кафета или два чая дневно. Забравете за плодовите сокове и тонизиращите напитки. Пийте по 2 литра вода на ден.

Спортен режим:

Всеки ден трябва да отделяте по 40-50 минути за някаква интензивна тренировка. Най-добре да заложите на джогинга, но можете да го редувате с разходка с бързо темпо. Ако можете, направете тази сесия преди закуска, защото тогава тялото ви ще топи мастните депа по-лесно. Можете да хапнете една ябълка или един портокал преди спорт.

Започнете тренировката с 5-минутно бързо ходене, като постепенно увеличавате интензивността. Завършете отново с бързо ходене.

След тренировката отделете 5 минути за стречинг на краката си .

За да продължите да следвате 14-дневния план на Луис Паркър, посетете нейния блог на www.louiseparker.uk.com/blog.php

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

fffff ( преди 10 години )
До Ибсилон: da az naistina uspiax za dve sedmitsi,no ne 4ak takava dieta,a pove4e koremni i ska4ane na vaje
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Боряна ( преди 10 години )
И безкрайно свободно време!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Юлия ( преди 10 години )
Това е за хора с големи и пълни с пари портфейли...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ибсилон ( преди 10 години )
Ама стига с тия статии "бързо,лесно,без усилия".Няма такива неща!!!С подходящ хранителен режим и много ама МНОГО тренировки става чудото.Ако някой каже,че е успял за 14 дена го признавам за супер човек :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Людмил ( преди 10 години )
За да се направи тази диета ще ви костват минимум 31,80 лв. на ден, приблизително за 31 дена, това се равнява на точно 985,80 лв. Българската жена оцелява с 440 лв на месец. Незнайно как, но успех на всички с този режим.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар