IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетата на Кристина Агилера

18 септември 2013 09 15

За 8 месеца X-тина се завърна във вида, в който я помним от началото на кариерата ѝ

Снимка: Christina Aguilera; Let There Be Love

Снимка: Christina Aguilera; Let There Be Love

Кристина Агилера надмина себе си през последните няколко месеца, след като отслабна драстично и върна предишната си добра форма, с която започна кариерата си преди години. В последните няколко години (след раждането на 5-годишния ѝ син Макс) певицата постепенно качваше килограми, а критиците започнаха да стават безмилостни към нейното тегло и външен вид. Дори се наложи нейни колеги като вокала на „Maroon 5" Адам Лавин да я защитават от злобните коментари, обяснявайки, че колко тежи си е нейна работа.

Все пак Кристина се взе в ръце и реши да върне добрата си визия. От новото ѝ видео към песента „Let There Be Love", се вижда, че е успяла. За нейното отслабване са „виновни" както строгия, но здравословен хранителен режим, който можете да прочетете по-надолу, така и активни 90-минутни тренировки (микс от кардио, упражнения за сила и танци), всеки ден или най-малко 5 пъти в седмицата. Дребничката 32-годишна певица е отслабвала под зоркото око на личния си треньор Зорге Tee.

Ето и нейния диетичен план:

Прием от 1800 калории на ден.

Кристина се нуждае от много енергия за сцената и в личния си живот, тъй като има малък син. Затова тя спазва диета шест дни седмично, която се състои предимно от протеини, зеленчуци и пълнозърнести храни. Тя разделя тези храни на три основни хранения в малки порции и на две леки закуски. Агилера се стреми да не приема повече от 1800 калории на ден.

Никога не се лишавайте напълно

Певицата сама е свикнала да се пази от храните, които обича да яде, но знае, че тялото и трудно ги преработва. Тя обича бързата храна, пържени картофи, панираните пилешки крилца, начос, бисквити Oreo и др., но знае че те ѝ костват много калории. Затова тя си ги позволява само един ден в седмицата, и то когато знае, че и предстои интензивна репетиция с танци.

Махнете белите храни от трапезата си

Кристина е отрязала всички видове суперкалорични бели храни от менюто си – бяла захар, бяло брашно и бял ориз. Тя ползва услугите на личен готвач, който се грижи за здравословното ѝ меню всеки ден.

Ето така изглеждаше Кристина в началото на 2013-та година. Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мартин Агилеров ( преди 10 години )
До Кристин Агилеров: Ако си и фен ще я харесваш независимо дали е 50 или 100 кг. :P
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кристин Агилеров ( преди 10 години )
Жалко,аз си я харесвах по-закръгленичка.Аман от хърби....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар