IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетични съвети. За влюбени

29 януари 2008 07 29

И не само - независимо какво празнувате, до края на зимата не качвайте повече килограми. Няколко лесни за изпълнение съвета ще ви помогнат

Диетични съвети. За влюбени

Знаете ли, че остават малко повече от две седмици до средата на февруари, когато... е денят на Свети Валентин? Освен, че вероятно познавате дузина именници, това е и денят на влюбените, който вече празнуваме и тук.

Истина е, че не е национален празник, но какво пречи да отпразнуваме любовта. Няма да спорим с онези, които предпочитат да празнуват ден на алкохола. Те често не си го спомнят след това (тук се кикотим неудържимо, но с добри чувства).

Всъщност началото на февруари е страхотен момент да влезете във форма с една лесна и бърза диета. И с подходящ спортен режим, разбира се, но за него – по-нататък.

За начало е добре да знаете, че през зимата трудно се отслабва. Просто организмът ни така е устроен – тялото си пази мазнините, за да му е по-топло.

Нищо не пречи обаче да забързате метаболизма си и да се опитате тази година да не трупате допълнителни килограми. Ние ще ви припомним как, за да сте здрави и особено красиви.

Ще трябва да изхвърлите тестените изделия и сладкишите от менюто си. Не е толкова трудно, все пак е само за 3 седмици. Въпреки, че не е лошо да си ги спестявате по принцип.

Внимавайте с млечните продукти – сиренето и особено кашкавала са доста мазни, тъй че намалете приема им до веднъж седмично. С обезмаслено сирене можете да гарнирате всичко, но също не се увличайте в количеството.

Освен това забравете сокове, които не сте си приготвили сами, без захар, газирани напитки и други подобни. Пийте предимно вода, по много.

Пък няма значение какво празнувате, важното е да ви доставя удоволствие.

КоментариКоментари