IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двеминутна тренировка с Господин Мотиватор

28 януари 2013 07 40

Тренирайте вкъщи, дори докато вършите домашните си задължения

Денис предпочита двеминутните тренировки; Снимка: Reuters

Денис предпочита двеминутните тренировки; Снимка: Reuters

Макар всички хора да знаят колко полезни и необходими са тренировките във фитнеса, някои от тях просто отказват да посещават залата. Било то заради мързел, липса на време или някакво друго оправдание. Е, вече място за оправдания няма! Господин Мотиватор, легендата с ликра от 80-те години, предлага чудесна алтернатива за всички хора, които не обичат да ходят на фитнес.

Заедно с английската звезда Денис Ван Оутен, той представя различни варианти на двеминутни тренировки. Всеки човек може да ги прави сутрин, в уюта на домашната обстановка. Например докато приготвяте закуската си в микровълновата, вие имате точно две минути и чудесната възможност да тренирате тялото си.

38-годишната Денис признава, че не обича да ходи на фитнес, а и не намира достатъчно време за това. Вместо това тя предпочита да върши пеша на близки разстояния, вместо да се придвижва с кола. Според Денис двеминутните тренировки са страхотен начин за упражняване, защото по този начин тя намира повече време за дъщеря си, пише вестник Daily Mail.

Истинското име на Господин Мотиватор е Дерик Евънс. Той отбелязва, че е много важно младите, както и по-възрастните хора, да се поддържат във форма. За него двеминутните тренировки са едно добро начало. Дерик Евънс споделя още, че е от значение човек да изгради тренировъчен навик, а след това и лична хигиена. „Когато хората ме питат дали има дни, в които не искам да се упражнявам, аз ги питам има ли дни, в които те не искат да си мият зъбите“, казва Мистър Мотиватор.

А сега вижте видеоклипа, в който Денис и Дерик заедно горят калории:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари