IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс: Тренирам, за да стана Тор (ВИДЕО)

2 декември 2013 10 00

Британският певец от групата One Direction показва постиженията си от редовния си престой във фитнеса

Снимка: One Direction

Снимка: One Direction

Хари Стайлс и колегите му от бандата One Direction имат морета от фенове, където и да се появят, но въпреки това световноизвестният британски хубавец и другите 4 момчета от групата, полагат допълнителни усилия, за да укрепят статута си на секссимволи.

Хари показа на своите почитатели какво представляват фитнес тренировките му в ново видео в Youtube. В клипчето 19-годишният певец се поти гол до кръста, демонстрирайки издути бицепси в спортния салон.

Стайлс тренира под зоркото око на личен треньор и доказва, че поддържането на добра форма изисква много усилия и време и затова той спи само по четири часа на нощ, за да може да смогне с всичките си ангажименти.

Хари разкри, че обича да тренира в залата за тежести и на бягащата пътека, непосредствено преди да си легне вечер, а сутрин става в 5 часа, пие кафе и прави изтощителна Бикрам йога.

Говорейки за навиците си на спортуване, той казва: „Тренирам по един час вечер. В момента е 00.15 и още съм в залата. После отивам да спя за около четири часа. Ставам в 5 ч. сутринта, пия едно еспресо и в 6 часа правя Бикрам йога. След това се отправям на път с колегите си.“ Задъхан от тренировката Хари се шегува във видеото с думите: „Тренирам, за да се превърна в Тор“.

Във видеото младата музикална звезда показва своите няколко татуировки на гърдите и торса си, които също са видимо заякнали. Въпросният клип е заснет по време на турнето на One Direction в Австралия и Нова Зеландия.

Колегата на Хари Лиъм Пайн, който също е отдаден на фитнес манията си, обяснява мотивацията на момчетата от групата да тренират с думите: „За да подскачаме като лунатици всяка вечер цели 126 представления, трябва да сме силни и здрави. Цялата следваща година ще обикаляме стадионите по света, така че трябва да се поддържаме във форма. В противен случай просто ще се строполим върху някоя сцена.“

В тренировката на момчетата са включени скокове, клякания, коремни преси и лицеви опори. Другият красавец на групата – Зейн Малик пък залага на бокса, за да поддържа хубава физика. Вижте видеото:

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

,,, ( преди 10 години )