IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиа Мишел разкрива тайната на добрата си форма

23 октомври 2015 06 05

Актрисата изглежда страхотно без диети и постоянни тренировки

Снимка: Women’s Health

Снимка: Women’s Health

Гореща йога

„Правя гореща йога. Обичам упражненията, които имат малко духовност в себе си. Това е най-страхотната комбинация от медитация, детоксикация и фантастична тренировка“, споделя звездата.

Пешеходен туризъм

„Ходя по пътеки в планината около четири пъти седмично. Обичам да съм навън“, споделя актрисата. Преди време заедно с гаджето си Лиа направила четиридневна разходка в планината и за това свое постижение тя разкрива: „През първия ден си мислех – „Направих го! Аз съм най-силният човек на планетата!“ През втория и третия ден чувстваш предимно болка и мислиш, че идеята е била ужасна. Молиш се само да стигнеш до някой храст или скала“.

Снимка: Women’s Health

Пилатес

„Ема Робъртс ме насочи към пилатеса в Ню Орлиънс“, добавя Лиа. От тогава актрисата залага и на пилатеса, за да извайва и поддържа своето тяло.

В нашата галерия може да разгледате още снимки от новата фотосесия на Лиа Мишел за Women’s Health и да се уверите в нейната страхотна форма.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари