IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездно слаби и здрави

5 ноември 2008 10 05

Какво съветват холивудските треньори за перфектна фигура. Вижте какво научихме за личните тренировки и хранителни режими на звездите

Да не сме чули, че някоя звезда се е оплакала от килограмите си. Снимки: SVAP

Да не сме чули, че някоя звезда се е оплакала от килограмите си. Снимки: SVAP

Да не сме чули, че някоя звезда се е оплакала от килограмите си. За разлика от всички нас, те могат да си позволят 24 часа в денонощието да разчитат на личен фитнес инструктор и диетолог.

Така че има кой непрекъснато да ги вдига от дивана, да изхвърля пакетите с бисквити в коша за боклук и да ги подбутва към фитнес залата.

Уверяваме ви обаче, че не сме изпуснали кой знае какво. Първо, не ни се налага да предприемаме драконови мерки, само защото след една седмица трябва да изглеждаме повече от перфектно на червения килим и второ, винаги можем да дочуем или прочетем някоя друга хитринка от кухнята на звездните фитнес-гурута.

Днес това и направихме. Поразровихме се във вталяващите препоръки на хората, без които Джесика Бийл, Ума Търман, Кармен Електра и много други дами нямаше да изглеждат така зашеметяващо.

Вижте какво научихме от личните им треньори, горе, в слайдшоуто.

КоментариКоментари