IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато той има нужда от пространство

19 февруари 2013 07 40

Реагирайте с достойнство, дори да сте силно изненадани и объркани

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Имате връзка, която върви добре или не чак толкова гладко, но все пак всички разногласия са в рамките на нормално. В един „прекрасен“ ден той просто идва и ви изстрелва шокиращите думи: „Ти си страхотна, но имам нужда от малко пространство“. Със същата сила и без голяма разлика мъжът може да ви каже „Проблемът не е в теб, а в мен“. Може би проблемът наистина е в него, а не във вас, но това със сигурност не прави ситуацията по-лесна за преживяване.

Честно казано в подобен момент нямате много опции. Никого не може да държите насила при вас, а и едва ли с отказа си да дадете на мъжа това, което иска, ще го спечелите обратно. Единият вариант е да се съобразите с неговото желание, а другият - да решите, че всичко приключва още сега.

По-добре не отлагайте разговора с мъжа. Опитайте се да разберете истинските причини за неговото желание и дали изобщо имате сили да промените някои от тях. Комуникацията е от основно значение за всяка една връзка, особено когато има някакви проблеми.

Ето как може да реагирате с достойнство, когато чуете, че той иска пространство:

1. Дайте му пространство. Нали знаете поговорката: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се случи“. Изпълнете желанието на мъжа си и го оставете на спокойствие. Това означава никакви обаждания, никакви съобщения и „случайни срещи“. Ако той наистина ви обича, много скоро ще почувства липсата ви и ще иска да се свърже с вас. Ако пък той продължава да "мълчи", изчакайте определения период, за който сте се уговорили и от следващия ден считайте себе си за свободна жена.

2. Не разказвайте на всички около вас. Разбира се, това не важи за най-близките ви приятелки. Става въпрос за по-далечни хора и общи познати. Ако все пак получавате въпроси защо излизате без него, просто отговорете, че трябва да търсят отговора от него. Не афиширайте проблемите си, защото подобно действие едва ли ще се хареса на половинката ви. Все пак, ако имате проблеми, над които той иска да помисли, по този начин никак не му помагате. Едва ли не вие съобщавате за евентуален край, без той да се е случил.

3. Намерете нещо, което да правите. Това е идеална възможност да обърнете повече внимание на себе си. Направете всички неща, които сте искали от толкова време, но за които все не е оставало време. Сега вие самата сте господарка на своето време – излизайте повече с приятелки, гледайте филми, четете, спортувайте. Въобще правете неща, които ви доставят удоволствие и които все пак ви разсейват от неприятната ситуация.

4. Плачете, ако имате нужда от това. Всичко е наред, показването на емоция е признак за сила, а не на слабост. Емоцията показва, че човек има голямо сърце. А и все пак ситуацията наистина не е приятна – на практика мъжът, който обичате, ви казва, че иска да се махнете от него (за известно време, може би). Нормално е да се чувствате тъжни и объркани. Въпреки това не прекарвайте прекалено дълго време, фокусирани върху лошите неща. С лоши мисли, провокирате само лоши неща.

Искането на пространство или както други го наричат „преосмисляне на нещата“ не означава край за една връзка. Разбира се, вероятността е 50 на 50. Все пак някои връзки възкръсват именно след определена пауза, в която партньорите разбират всъщност колко много се обичат. Преосмислят нещата и решават да работят над връзката си. Дори и във вашия случай да няма щастлив край, запомнете, че светът не свършва с поредната раздяла. Неподходящият мъж освобождава място за подходящият.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Търсите ли заем? Ние предлагаме всички видове заеми като личен заем, ипотечен заем, заем за недвижими имоти, фирмен заем, инвестиционен заем, бизнес заем, търговски заем, заем за консолидиране на дълга и много други при 3% лихва. ние даваме заем от минималния диапазон от $5,000 долара до максималния диапазон от $150,000,000.00 долара, ако се интересувате, свържете се с нас по имейл: SteveMiguelloanfirm***gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )
ЗдравейтеПозволете ми да се възползвам от възможността да ви представя нашите услуги.Ние сме базираната в Съединените щати компания за финансово подпомагане с вътрешен екип "КАПИТАЛ СИТЕТ КРАН И БИЖЕ" одобрява заеми от максимална сума от 75 000 000.00 до минимална сума от 20 000,00 и даваме нашия заем в щатски долари (USD), GBP (
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kimberlyfinancegroup ( преди 4 години )
Вие сте бизнес мъж или жена? Имате ли нужда от средства за стартиране на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да уредите дълга си или да изплатите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли нужда от средства за финансиране на вашия проект? Ние предлагаме гарантирани заемни услуги на всяка сума и за всяка част на света за(kimberlyfinancegroup***gmail.com) при нашата супер лихва от 2%. WhatsApp номер: +12174870925
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Bill Johnson ( преди 5 години )
Получаването на законен заем винаги е било огромен проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение на проблема. Въпросът за кредитите и обезпеченията са нещо, за което клиентите винаги се тревожат, когато търсят заем от законен кредитор. Но .. ние направихме тази разлика в сектора на кредитирането. Можем да уредим заем от диапазона от $ 5,000.00 USD до $ 500,000.000.00 USD до 3% лихва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
carolina mendez ( преди 5 години )
Внимание:Търсите РЕАЛНА ФИНАНСОВА КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, която да ви отпусне заем между 5 000 долара и 5 000 000 долара (за бизнес или фирмен кредит, личен заем, жилищни кредити, заем за кола, заеми за консолидация на дълга, рисков капитал, здравен заем и т.н.)Или ви е отказан заем от банка или финансова институция поради една или друга причина?Кандидатствайте сега и получете реален финансов кредит, обработен и одобрен в рамките на 3 дни.PENNYMAC КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, ние сме "Международно акредитирани заемодатели", които дават РЕАЛНИ ФИНАНСОВИ ЗАЕМИ на физически и юридически лица с нисък лихвен процент от 2% с валидна лична карта или международен паспорт на страната за проверка.Погасяването на нашия кредит започва 1 (една) година, след като сте получили заема, а продължителността на изплащане варира от 3 до 35 години.ЗА ВРЕМЕНЕН ОТГОВОР И ОБРАБОТКА НА ЗАЯВКАТА ЗА КРЕДИТ В 2 РАБОТНИ ДНИ,Свържете се с нас директно чрез този имейл: Pennymacloans1***outlook.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MARY MASON ( преди 5 години )
Sky Wealth заем Firm, ние даваме заеми при лихвен процент 0f 3%.Добър ден, сър.Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона заемни провизии от 1,000 евро заем за развитие на бизнеса: конкуренция на ръба / бизнес.Ние предлагаме разнообразие от заем* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)* Консолидационен заемБез предварителни такси.Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.За повече информация и запитвания изпратете ни електронна поща днесskywealthloanfirm***gmail.comskywealthloanfirm***gmail.comskywealthloanfirm***gmail.comГ-жа Мери Мейсън.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фредрик Падоин Мансъ ( преди 5 години )
Здравейте всичкиАз съм Фредрик по име, а аз съм много *** човек. Давам заеми с много нисък лихвен процент от 3%. Раздавам всички видове заем, от които се нуждаете.Трябва само сериозни кандидати, така че не идвайте тук и не играйте с моя бизнес.Чувствайте се свободни да се свържете с нас днес чрез нашия имейл адрес и Whatsapp Number Below:Имейл: fpadoin***yahoo.comWhatsApp: +2349051442970+2349051442970Фредрик Падоин Мансън
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
LANLAZAR MARCUS ( преди 5 години )
Здравейте,Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити в размер от 2,000.00 до 100,000,000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер. Ние също издадохме заем във всички валути с 3% лихвени проценти за всички заеми и без предплащания .... Ако се интересувате се свържете с нас чрез този имейл.Моля, свържете се с нас, ако имате интерес, чрез: zekoceanfinance1***gmail.com zekoceanfinance***gmail.comЗа разбирането,Г-н Ланлазар Маркъсzekoceanfinance***gmail.comzekoceanfinance1***gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Favour World Loan ( преди 5 години )
Здравейте...Уважаеми кандидат, аз съм Mr.Favour Мелодия Световната най-добра компания за предоставяне на заем ООД .. Ние сме международна фирма за заем. Това е финансова възможност на вашата стъпка Ние предлагаме бизнес и лични заеми и т.н., доколкото се отнася до финансова помощ. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефикасни, бързи и динамични. И сътрудник финансист за недвижими имоти и всякакви видове финансиране на бизнес Кандидатствайте днес и ще получите заем от нас ..Кандидатствайте сега за много нисък лихвен процент от 3% заем!* Предлагаме заем в евро и долар* Заемате между 5000USD до 90,000,000.00USD* Изберете между 1 и 30 години, за да изплатите.* Гъвкави условия за заем.* Това е свят на щастие, който ни връща тази радост, като кандидатствате за заем с нас днес ...Всички тези планове и повече, свържете се с нас сега по имейл за повече информация .. (favourworldbest990***outlook.com) ИЛИ SMS US NOW +1518 621 2700Изпратете ни имейл сега: favourworldbest990***outlook.comОбаждане / SMS: +1518 621 2700Даването на смисъл на вашия свят.За разбирането.Световна компания за най-добра кредитна оферта..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар