IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените ви отхвърлят

16 февруари 2014 11 00

Къде грешите при представянето си

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Най-накрая събирате куража и се запътвате към красивата дама на бара с ясната цел да я очаровате. Малко след като си отворите устата обаче, тя вече отчаяно иска да се отдалечи от вас. Може би има лични причини да ви отхвърли и просто не желае да я сваляте в този момент. Но съществува възможността и вие да сте сбъркали някъде и да сте я отблъснали неволно.

Ето и кои са едни от най-честите причини дамите да отхвърлят компанията на мъж, с който тъкмо са се запознали:

1. Лош дъх

От устата ви може и да излизат правилните думи, но пък дъхът ви да е смъртоносен. Лошият дъх е един от най-силните убийци на сексуалното желание за срещуположния пол. Без значение дали имате тяло на Аполон или сте богат като Бил Гейтс, ако имате проблем с дъха, жените ще ви отбягват.

2. Сваляте я много агресивно

Мъжкарите и самоуверените господа са на мода, но внимавайте да не влезете рязко в личното ѝ пространство и то чисто физически. Ако сте се запознали преди 5 минути, със сигурност няма да ѝ бъде приятно постоянно да я опипвате. Представителките на нежния пол си падат по уравновесените мъже, джентълмените, които омайват преди всичко с думи. Ако прекалено агресивно я атакувате, ще я уплашите и ще ви сметне за някоя откачалка.

3. Имате грешен подход

Доста господа залагат на класическите клишета за свалка. На жените им е писнало да ги слушат, защото те искат малко творчество и въображение, а не да се чувстват като поредната, която той се опитва да улови в мрежата си.

Освен това, ако сте прекалено арогантен, ако говорите само за себе си, ще я отегчите и отвратите. Жените харесват самоуверени мъже, а не самонадеяни.

4. Изглеждате отчаян, жаден за внимание

Отчаянието не е секси. Никоя жена не би искала да бъде с мъж, чието самочувствие трябва да повдига 24 часа 7 дни в седмицата. Фактът, че копнеете за внимание и сте готов на всичко, за да ви забележи, ви прави безличен в нейните очи, немъжествен и безинтересен. Защо да си губи времето с вас?

5. Използвате грешно езика на тялото си

Невербалното общуване играе голяма роля в привличането. Ако тъкмо сте започнали разговор с жена, а стойката ви е изгърбена и очите ви шарят навсякъде, но не срещат нейните, вероятно няма да срещнете желаната реакция. Имайте предвид, че присъствието ви е важно за жената, когато за пръв път се запознаете. Ако сте облечен немарливо, с панталон загащен до гърдите, ако стойката ви е изкривена и изглеждате като изплашено мишле, тя няма да поиска да се видите отново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Динко Кочев ( преди 10 години )
Днешните жени имат прекалено високи изисквания и претенции, а самите те не предлагат нищо стойностно от своя страна. Spored men, истината е, че жените в БГ са кухи ***,, прости същества и не харесват интелигентни и културни мъже. Тук трябва да си ***, грубиян, мутра, лошо момче, за да те харесат. Долни ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
какво ще кажете за: "Не ми харесват" хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар