IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те типа необвързани жени

5 юли 2014 13 15

Какво ги спира да намерят своя мъж

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Вярва ли ви се или не, на света има жени, които не държат да имат мъж до себе си. И не, не са лесбийките (макар че и те спадат в тази група, но по други причини). Някои дами просто се чувстват пълноценно и без половинки и никак не бързат с обвързването.

Сред самотниците обаче има и такива, които копнеят за мъж, ала сами се спират заради своите куп изисквания и емоционални проблеми.

Ето и кои са типовете на тези необвързани жени и защо все още са сами:

1. Принцесата, която е загубила представа за времето:

Тази дама живее в своя приказка, но принцът го няма. Тя е чела много любовни истории и е гледала десетки романтични комедии и продължава да вярва, че нейният принц ще се появи. Но времето си тече, а него го няма!

2. Тип „Не мога да го преживея“:

Животът е низ от събирания и раздели, но тази жена се е вкопчила в горчивия си опит и не може да остави спомена за бившия си. На пръв поглед дава вид на жена, която мрази мъжете, но това съвсем не е така. Мрази и обича само един!

3. Вечно търсещата Единствения:

Покрай нея има доста мъже, но който припари по-близо, бива отрязан. Тя просто търси Единствения, а вероятно сама не знае какъв точно трябва да бъде той и затова постоянно стои сама.

4. Противничката на сватбите:

Тази жена е наясно от малка, че бракът не е за нея. Дали защото е дете на разведени родители или по други причини, но категорично отказва да се обвърже сериозно, защото не ще ѝ да чуе за сватба.

5. Тази, която се страхува да стане майка:

Тя обича децата и би искала да има. Проблемът е, че не си представя как ще разтвори крака и ще напъва. Страхът от раждането до такава степен я парализира, че не допуска никой мъж много близо до себе си, знаейки, че в даден момент при сериозна връзка ще дойде и темата за децата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Жена ( преди 9 години )
До Омъжвана три пъти: Абсолютно съм съгласна. Освен всичкото този тип мъже са и с големи претенции.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Krisi_87 ( преди 9 години )
До Little Blue Dress: Точно това се опитвам да кажа и аз. Аз нямам нужда от комплименти или някой да ми доказва колко съм красива. Уверена съм в себе си, но навсякъде ситуацията е една и съща. Търсят се едни и същи жени, прекалено обикновените както ти каза ги подминават като "малка гара" и после се започва великото мрънкане как всички жени били златотърсачки. Никой не им е виновен на тези мъже. До сега не съм срещнала някой, който да не търси "шаблона" без значение от образование, работно положение и т.н. Била *** ли? Какво значение има? Важното е като излезе с приятели на по бира да я покаже като ловен трофей колко красива е и да си спи спокойно вечерта, докато тя му слага рога с други по-богати дърти чичковци. И после само врещят на умряло как всички жени били еднакви... има ги и онзи друг тип, само дето той не е толкова атрактивен. Благодаря, на мен такива мъже не ми трябват. Станал на по над 30 години и още се чуди коя да ***, за да си докаже че не е остарял а шкембето му върви два метра пред него, обаче с претенции... мацката ако може да е копие на Памела Андерсън. За какво са ми такива мъже? Ако трябва да избирам измежду такъв "асортимент" благодаря, по-добре да си умра като стара мома.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
До себедостатъчна: Ще ме извиняваш, ама Krisi_87 никъде не е казала, че ТЯ не мисли тези неща за себе си. Дава пример с противоречието, което вижда в мъжете около нея - хем била хубава и умна, хем не я свалят. Еми...в тях си е проблема! :D Един мъж ако види жена, която е хубава, умна и мила, но НЕЕЕ, това не може да го оцени...трябва да е руса, с големи цици и крака до брадичката. Ей за това се има предвид. :)А после обясняват как ВСИЧКИ жени били меркантилни *** и НЯМАЛО хубави, умни и мили момичета. Ей за това се чудя - къде гледат тези хора? И защо като видят такава жена, която уж твърдят, че искат, я подминават "като малка гара". Просто е смехотворно. :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
себедостатъчна ( преди 9 години )
До Krisi_87: Напротив - вярваш или не, тези жени сами са си виновни! :) Направи ми впечатление изразът ти (цитирам) : "Всички твърдят колко умна, мила и хубава съм била..." Сещаш ли се сега къде е твоят проблем? :) ТИ не си сигурна в себе си,че си умна ,мила и красива и очакваш винаги потвърждение от ВСИЧКИ други,но не и от себе си! ;) Или с прости думи: ти нямаш така необходимото самочувствие и себеоценката ти се влияе повече от външни,отколкото от вътрешни фактори. Помисли по въпроса и съм сигурна,че ще намериш грешката в "твоя телевизор" . Красотата идва отвътре!!! А "мъжкарите",които търсят "шаблона"...ами има ли смисъл да се говори за тях?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Омъжвана три пъти ( преди 9 години )
Мъжете днес в България-на 28 години вече са с шкембе,вдигат кръвното,изобщо не са във форма,а да си поддържат ноктите им се струва педерастко.Нямат и пари,щото мама винаги е до тях-готви им,пере им дрехите.,работата им се вижда тежка.Децата ги хвърлят в паника и въобще не могат да ги гледат,да сменят памперси,да играят с тях.Кавалерството им се изразява с псувня,подсвиркване и подобни азиатски маниери.Познавам доста необвързани жени на различни възрасти и ги разбирам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
харесва ни, или не, но ние сами се вкарваме в собствените си рамки...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
myj ( преди 9 години )
Ami krisi87 zamisli se togava kakvi sa ti priqtelite , a i kakvi znaci im davash ti , ne vqrvam da flirtuvash s tqh i nikoi tolkova da ne ti obryshta vnimanie , stiga da si poddyrjana jena razbira se. Ako te ne ti obryshtat vse ima chovek , na koito shte si simpatichna , razshiri si krygozora. Ne vsichki myje sa ednakvi.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
Ima dosta portivore4ivi izkazvania v statiata Ne sam saglasna
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lady ( преди 9 години )
Taka e suglasna sum sus komentarite.No ako nameri6 svesten muj i go izpusne6 prosto za6toto ne moje6 da preseni6 situasiata .Vupreki tova ne moga da mu kaja ,4e o6te imam 4uvstva kum nego. A naistina bix iskala da mu kaja dai mi vtori 6ans ,neka budem otnovo zaedno.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Krisi_87 ( преди 9 години )
А защо не пишете и за типа жена, която никой мъж не поглежда просто защото не изглежда като някоя метреса от околовръстното?! Защо не помислите, че има жени които не искат да са сами но просто не привличат никакъв интерес у мъжете, защото освен едната визия друго не се търси?Никоя жена не стои сама, защото й е кеф. Просто търсенето на господата е такова, че ако не изглеждаш по точно определен начин си седиш сама - без значение колко си хубава в действителност. Аз например съм заобиколена от мъже-приятели и съм си само приятелка с тях просто защото не изглеждам "по шаблон". Всички твърдят колко умна, мила и хубава съм била, но нещата спират до там. Винаги се търси един и същи тип жени. Така, че премислете малко преди да пишете такива статии. За това жените да са сами не са виновни само те.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар