IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 неща, които той няма да ви каже

4 август 2014 14 20

Влезте в главата му, за да избегнете някои грешки

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Мъжете не обичат да споделят дори и с половинките си. Има неща, които той никога няма да ви каже, но някак си се надява да разберете сама. Е да, жените не сме врачки, затова ще ви помогнем да влезете в неговата глава за малко и да откриете неговите „тайни“.

Ето и какво той със сигурност ще ви спести:

Харесва му да го наричате „моето гадже“

Обратно на всеобщото разбиране, мъжете обичат да бъдат влюбени. И той обожава, когато вие го считате за своя мъж с различни епитети. Не се залъгвайте, че всички господа се страхуват от обвързване и че ще загубят свободата си!

Не му се играят игрички, след като се обвържете

Когато вашият мъж отвори сърцето си за вас, би било голяма грешка да се правите на „труднодостъпна“. Тези психологически похвати действат, докато го уловите в мрежата си. После могат да провалят връзката ви.

Това не означава, че трябва да сте му робиня и на 100 % на негово разположение. Просто не си измисляйте допълнителни трикове, за да го дразните с идеята да привлечете вниманието му. Вече го имате!

Иска приятелите му да ви харесват

Не всички мъже слушат майките си, но определено се влияят от приятелите си. Така че той ще е на седмото небе, ако вие се разбирате с неговите приятели.

Имайте предвид, че те могат да бъдат ваш много добър съюзник и помощник, тъй като го познават добре и както казахме – могат да му влияят.

Иска и вие да ги харесвате, но не и да ги обичате

Одобряването на неговите приятели е важно за него, И все пак внимавайте доколко се държите свободно с тях, за да не си помисли, че ги сваляте. Има осезаема граница между това да търсиш приятелството на някой мъж и да флиртуваш с него. Не я прекрачвайте!

Страхува се да не ви загуби

Той може да е самоуверен, надут и дори понякога да ви дразни и все пак дълбоко в себе си има своите страхове, че може да не е достатъчно добър за вас и че може да го зарежете. Покажете му, че той е мъжът за вас (поне на този етап) и ще го направите много щастлив.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )