IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата, които трябва да изисквате във връзката си

16 ноември 2014 14 15

Топ 6

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Живеем във време, в което хората са готови да обсъждат своите изисквания и очаквания, дори когато става въпрос за лични взаимоотношения. Съвременните хора все по-често се замислят от какво се нуждаят във връзката си, за да бъдат щастливи и удовлетворени.

Ето и какво винаги трябва да изисквате от любовните си взаимоотношения, според експертите:

1. Честност

Трябва да имате доверие на партньора си, а не вечно да сте в напрегнато очакване дали няма да ви изненада неприятно. Честността често ерозира в отношенията, защото в началото на връзката партньорите са склонни да прикриват някои свои черти, за да избегнат конфронтация и за да се представят в най-добрата си светлина. В дългосрочен план това води до недоволство и отчуждаване. За това се стремете да бъдете максимално честни с половинката си още от самото начало на отношенията ви. Споделяйте истинските си мечти и мисли, а не се правете на нещо, което не сте.

2. Задоволяващ секс

Трябва да бъдете доволни от секса с партньора си, защото това е от ключово значение за отношенията ви в бъдеще. Ако един от двамата не се чувства удовлетворен в леглото, той няма да се чувства и достатъчно щастлив с половинката си.

3. Време за себе си

Много връзки се разпадат именно защото партньорите се вкопчват един в друг и губят своята идентичност. Те се превръщат в двойка, в която обаче няма два отделни и уникални индивида, както е било в началото. Затова всеки един от партньорите трябва да запази собствените си хобита и интереси и да ги практикува със или без любимия. Просто останете верни на себе си!

4. Финансова опора

Дори да не обединяват финансите си, партньорите не трябва да крият парите си един от друг, особено ако имат бъдещи планове. „Финансовата изневяра“ може да бъде изключително вредна в една връзка, защото се базира на нечестност и неуважение.

5. Съюзник в трудни и неудобни моменти

Вашият партньор трябва да бъде ваш съюзник, а не да ви бъде опозиция в живота. Вие трябва да усещате, че този човек пази гърба ви и би ви подкрепил в труден момент. Двойката трябва да работи в екип, дори по отношение на спорни въпроси с родителите на един от двамата.

6. Трябва да ви е забавно заедно

В сивото ежедневие, много лесно двойките губят своята романтика, която ги е вълнувала в началото на връзката им. Но това не означава, че трябва да се примирявате със скучния и апатичен живот! Превърнете в приоритет излизането на среща с половинката си, поне веднъж в седмицата, прекарвайте заедно поне единия си почивен ден и по-дълго време се отдавайте на интимни мигове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари